Ledsagare

Vardag, Vården

Igår och idag gjorde jag något jag inte får. Tog halva dosen clozapin för att se om tröttheten minskade och det gjorde den. Jag har orkat vara vaken nästan hela dagen trots att jag vaknade tidigare än vanligt. Ikväll får jag ta rätt dos igen. Försöka övertala mig till det iallafall. Jag träffade ssk imorse och och nämnde tröttheten. Det är inte rimligt att sova ca 12 timmar under natten/dagen och den 3-5 h under dagen. Då har jag ändå inte tagit melatoninet heller. Sa att jag hellre tar någon man kan få i injektion för att slippa att mamma ska kontrollera mig och slippa att hela tiden försöka övertala mig själv att ta medicinen.

Idag hade jag även första mötet med ledsagaren. Det gick okej men kändes konstigt att släppa in en främmande människa i lägenheten. Personkemin kändes lite sådär men det gör det med de flesta tycker jag. Blir rädd att samtalet ska låsas och att jag inte finner ord. På fredag ska vi träffas igen.

Annars har jag varit med mina ökisar och de har varit väldigt sociala nu senaste dagarna. Sprungit på mig mycket. Ruffsat runt i håret och klättrat på mig. Det är lite från dag till dag det där.

Hoppas du mår bra eller iallafall okej om inte så är det okej det också ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Gosigt med dina ökisar.


Ja, det där med så fruktansvärt mkt sovande är ju orimligt att leva med i längden. Jag hoppas att ni hittar en mellanvägslösning. Finns ju något som heter sleepdrunkness tror jag och det tycker jag blir obehagligt när man sover groteskt mkt. Man vet inte riktigtom man är vaken alls till slut och då ger det ångest. Kanske är det du upplever. Varken för mkt eller för lite sömn är ok att leva med.

Men gör inget för drastiskt med clozapinet både pga utsättningssymtom och för att inte provocera läkaren för mkt.( Säger jag lite oskyldigt)

Jag hoppas att det kommer kännas bättre och bättre med ledsagaren.

Stor kram❤nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Så känner jag faktiskt till och från. Att jag inte vet om jag sover eller inte men har gjort det tidigare också även när jag sovit normalt. Lite att allt känns så overkligt så jag måste nog faktiskt sova.


Jag vill inte tillbaka till slutenvården så måste försöka övertala mig själv att ta medicinen som ordinerat. Men nu är det både att övertala delen som inte vill ta medicin, röster som kommer vid ångest som säger att jag inte ska ta hjälp och sen biverkan som är svår att stå ut med. Så det blir krig inom mig också varje gång jag stoppar i mig tabletter...


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks