Lång vecka

Jag har försökt skriva inlägg men allt känns bara så fel. Får inte ihop meningarna men idag känns det som om jag ändå kan göra mig förstådd.

Denna veckan har känts väldigt lång samtidigt har den känts hanterbar. Det är morgonen som känns jobbigast just nu. Jag tror det beror på att jag har saker inplanerade under morgonen och sen att jag är så fruktansvärt trött då. Så det blir för mycket måsten men samtidigt så vill jag inte sitta hemma hela dagarna för då sitter jag bara och funderar under den tiden också. Igår var jag på ena sysselsättningen och fick dekorera pepparkakshus, fika och prata med djuren. Jag orkade vara där i 2 1/2 timme. Visst var jag helt slut efteråt men samtidigt så gav det mig lite glädje.

En ung kille har försvunnit här i stan. Bara 17 år gammal. En vecka tror jag han har varit borta nu... Vi har en å som går genom staden och det är väl det första man tänker på att han kanske varit full (står att han var på fest) och sen trillat i oavsett frivilligt eller av olycka. Jag kan inte säga att jag förstår mamman men en gång försvann min mosters man (han kom tillrätta sen) så tänker det gånger 100 minst. Usch vilken ångest... Hoppas att han kommer hem igen.

På måndag ska jag träffa läkaren igen. Känns lite onödigt då jag inte har något jag vet jag vill fråga om. Idag träffade jag en från psykosmottagningen ensam utan ssk. Det kändes inte särskilt bra tyvärr. Men får väl fortsätta försöka.

Hur mår du? Kram ❤️

Om hallisar var så snälla alltid.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Rolig bild. Håller med.

Usch vad otäck med en så ung pojke som försvunnit. Hoppas att de hittar honom snarast. Välbehållen.

Fattar att du är trött. Roligt med pepparkakshusbygge. Mysigt. Glad att du ändå är på din sysselsättning trots allt. Jättebra jobbat av dig! Två och en halv timme är ju suveränt.

Tufft att vara själv nu på ny avdelning. Men jag tror det kommer bli bra såsmåningom. Var du än hamnar till slut.

Är din läkare trevlig och har ni en bra kontakt?

Ska ut en stund. Ifall du svarar och jag inte gör det nu.

Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Läkaren verkar vara snäll men vi har väl inte fått så himla bra kontakt ännu. Det är väl därför vi träffats så tätt mellan gångerna: att jag ska vänja mig vid henne och bygga förtroende.


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Men det låter ju bra. Att hon hittills varit bra. Tar ju tid att bygga upp en bra kontakt. Det är det som är slitsamt på psyk har jag tyckt förr. Alla dessa byten mellan läkare. Passade verkligen inte mig. Nu efter ca 5 eller om det är 6 år med samma öppenvårdsläkare så börjar jag lita på denne. Tar en jädra tid. Jag hoppas att du kommer få ha samma nu så länge som det bara går. Så du får stabilitet i den kontakten. Och alla andra kontakter med för den delen. ❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack fina du❤️ Förtroendet är svårt att bygga och jag har svårt att se att jag ska kunna bygga det men ssk brukar säga att jag gjorde ju det till henne så jag kan iallafall få förtroende för någon.

nouw.com/andothermagictricks