Jag vill kunna läsa igen

Vardag, Tankar

Jag har läst kanske 1-2 hela böcker senaste åren. Jag saknar att kunna ta fram en deckare och bara försvinna i bokens värld. Idag var det bokrea nere på maxi. Stannade och bläddrade lite. Läste på baksidan på några deckare. Kände hur något gammalt kom fram. Förväntansfull över att hålla en ny bok i händerna. Men jag köpte ingen. Jag har inte kunnat läsa på ett tag nu. Jag läser några sidor och glömmer bort det jag läst. Läser några sidor och koncentrationen är någon annanstans. Samtidigt funderar jag på om jag ska unna mig att köpa en bok (visst kan man låna på bibliotek men att ha en ny bok i händerna känns speciellt). Kanske kan det fungera nu igen? Samtidigt rädd för att bli besviken om koncentrationen och tålamodet inte finns där fortfarande. Men vill kunna försvinna i en påhittad saga. Bilda egna bilder om hur personerna ser ut. Fantisera mig bort i en annan värld. Vi får se.

Såhär vill jag känna igen!

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Har du provat att läsa barnböcker? Det kan vara en bra början? Alltså bilderbarnböcker. Så att du tränar upp bit för bit och sen kanske det en dag går att läsa en vanlig vuxenbok igen. Jag läste nästan bara bilderbarnböcker förr. Sen kunde jag läsa mer igen. Nu har jag inte läst sedan i höstas igen. Förstår verkligen din sorg och längtan.

Kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Nej, det har jag inte testat. Kanske får bli en runda till biblioteket och titta lite på barnböcker. Eller leta efter en kortare vuxenbok (de jag tittade på affären var ju rätt tjocka (Lars kepler bla))
nouw.com/andothermagictricks
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,