Jag vill inte

Känner mig inte lyssnad på. Mängder av läkar-namn sades att alla tror på psykossjukdom. För att vara exakt: schizofreni. Så nu vill dem att jag ska byta mottagning igen, vilket jag verkligen inte vill. Började gråta efter att ssk hade ringt och berättat det.

... någon kväll senare...

Nu har jag lång permission. Från idag tills på måndag. Bara för att jag ska kunna flytta en hel del. Känner väldig stress över det samtidigt så känns lägenheten bra. Rädd att inte hinna med allt eller att något ska bli fel... katastroftankar. Fick tvångstankar att hoppa från balkongen eller slänga iväg min mobil. Hoppas att det lägger sig. Lägenheten kändes annars rymlig och kände minst dubbelt så stor som min nuvarande trots att den inte är det riktigt. Stora fönster.

Jag vet inte om jag skrivit om detta men jag kommer nog få öpt. Så min mamma ska på samtal med läkaren då jag helst inte vill hemtjänsten men personal som jag själv jobbat med ska komma och dela medicin. Tror inte clozapin finns som injektion annars hade ju det varit bättre. Få en spruta någon gång per månad.

Nu ska jag slötitta på tv lite. Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Oj, permis till på måndag. Tror du inte det blir bra med flytten då? Skönt att den var så stor. Det där med balkonghopp känner jag igen. Därför kan jag inte bo så högt. Det blir en jobbig tvångstanke. Tror du inte du kan hantera den?

Detta med medicinutdelning behöver ju inte vara för evigt. Jag slapp det efter ett tag. så kan det säkert bli för dig. Är det inte boendestöd som komemr med medicinen? Någon därifrån. inte samma som hemtjänsten tror jag inte.

Angående schozofreni vet jag inte om jag ska lägga mig i men jag har min åsikt. Men det spelar ju mindre roll egentligen. Finns bra förutsättningar att leva bra med den diagnosen med. Jag vet flera som både jobbar och har familj. Ganska många faktiskt. Och de med tex ocd, borderline, bipolaritet eller ångest som inte kan jobba eller ha familj. Så häng inte upp dig på diagnosen just nu. Det viktigaste är att du mår bättre. Gör du det? DEt är huvudsaken. Inte diagnosen . Men mår du inte bättre är det ett större problem.

Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag skulle egentligen tillbaka på söndag men eftersom mamma ska vara med på läkarsamtal så fick jag till måndag så att hon/pappa slipper köra så mycket (det kostar ju en del att åka 6 mil fram och 6 mil hem).

Jag tror det ärhemtjänsten som Delar här då boendestödet jobbar på ”vanliga tider” har jag för mig. Sen så är jag oftast hemma hos mina föräldrar runt 8 på kvällen så vi får kanske försöka med detta först men läkaren sa att det kan bli konflikter när anhöriga har hand om det så om det blir det så får jag ju ta hemtjänsten.

Jag får helt enkelt försöka hantera den tvångstanken. Samma tanke kommer alltid när jag går över broar så det är jobbigt ju. Jag tror att när allt är färdigt flyttat så kommer jag nog kunna trivas bättre där än i min nuvarande. Stora fönster och fin utsikt från balkongen. Kändes bra när jag kom in i lägenheten iallafall!

Jag mår mer stabilt. Rösterna har minskat och ångesten var mindre iallafall. Fick ta sobril idag men jag märker att jag tar det mer sällan.

Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Ja, men mår du lite bättre så är det ju bra ändå. Strunta i diagnos hit och dit just nu då. Fokusera på att du mår bättre istället.

Och att du ändå verkar trivas i lägenheten också. Du kanske vänjer dig vid balkongen när du bott där ett tag. Låter som en fin lägenhet i alla fall.

Jo, det verkar vara lång resa för dig och dina anhöriga. 12 mil är ju lite väl. trist att det ligger så långt bort.

Det där med att anhöriga ska sköta en medicin vete tusan. Inte funkat för mig i alla fall. Din läkare har rätt. Blir konflikt. När jag behövt mer medicin har jag totalvägrat och låst in mig på toa. Då spelar du ju ingen roll om det står någon anhörig där. Det skapar mer problem i familjen istället. Bättre med hemtjänsten då. Även om det inet är roligt såklart. Men du kanske slipper det senare. Försök stå ut med det under en tid. Ni hittar säkert en lösning.

Jag tycker det är bra att du mår lite bättre i allafall. Det är det allra mest väsentliga i alltihop. Allt annat löser sig.

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ska försöka att inte tänka för mycket på diagnos. Läkaren sätter det han vill och säger jag emot mer så blir väl diagnosen starkare på ett sätt.

Om mina nära bodde närmre tror jag att det skulle vara enklare att vara inlagd då jag kunde fått komma bort från sjukhusområdet varje dag istället. Det fanns här innan men lades ner.

Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Det tror jag du gör rätt i. Tänk på att du mår bättre till viss del istället. Det andra går ju alltid att ompröva om du vill det sen.

Himla trist dock att sjukhuset lades ner. Jädra jobbigt att åka sådär långt. Usch! Tänk när man blir sjuk ofta i perioder. Nej, det var synd däremot.

Men nu får du vara hemma hela helgen och det är bra.

Kram ❤️

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Hoppas att du får sova lugnt inatt ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Detsamma till dig. Sov sött. Saknat dina inlägg faktiskt men inte velat tjata på dig.

nouw.com/shining