Illamående delux

(o)Hälsa, Vardag

Imorse så mådde jag så illa så att jag kräktes i köket hos mamma och pappa... Jag är förstoppad igen och jag tror det var movicol som gjorde mig så illamående. Efteråt kändes det bättre igen. Men frågan är hur jag löser det nu om det var movicol (mår illa av att dricka det).

Tröttheten hänger kvar och verkar inte försvinna. Igår sov jag större delen av dagen. Hypersaliveringen är också kvar under tiden jag sover... Kanske är clozapin inte för mig. Jag märker ingen större skillnad på den och risperdal. Men lär få vänta tills 13 november på svar om jag kan byta. Imorgon ska jag upp tidigt så då vågar jag inte ta full dos.

Jag vill ha ett annat liv. Ser på facebook hur folk flyttat ihop, på Instagram hur folk köper hus, hur de i min ålder fått barn eller är färdiga med utbildning. Vill ha något annat. Något mer. Inte bara diskutera mediciner och biverkningar... trött på detta sedan länge.

Eller *stab someone”. Tvångstankar som följt med länge.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Jag förstår att det är omöjligt om denna trötthet inte planas ut. Samt förstoppningen också. Har du provat många lunelax droppar? Jag tycker de är de mest effektiva.

Du måste ju få byta om skillnaden i mående är ungefär desamma. Tänker på dig och hoppas på det allra bästa.

Jämför dig inte med folket på instagram. Du kommer att komma igen. Flyga förbi dem allihop och dina erfarenheter kommer att i längden bära dig bättre än andra. Klen tröst nu, det tycker jag med, men det är min övertygelse.

Stor kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag har fått några droppar men slutar ju med dem när magen kom igång igen men den blir jag förstoppad igen. Vill ju inte vänja magen vid laxerande. Jag ska ta dropparna ikväll. Jag har kanske känt lite mindre hunger på denna men tror det är tack vare metforminet.


Jag försöker att inte jämföra mig. Det har blivit lite bättre men svårt

Styrkekramar till dig ❤️

nouw.com/andothermagictricks