I lägenheten

Vardag

I natt ska jag sova i lägenheten. Det är tanken iallafall. Panik samtidigt som lugn. Två olika delar som försöker ta plats. Men just nu i denna stund känner jag mig iallafall inte som ett barn. Inte lika utsatt. Så det ska nog gå. Anledningen är att jag ska ha boendestöd imorgon så vill vara i lägenheten i morgon bitti men orkar inte cykla så tidigt.

Idag har jag varit på min sysselsättning som vanligt. Gick rätt bra. Eller det kändes inte som att jag var närvarande i mig men tiden gick inte jättelångsamt och jag samtalade lite. Lite som teater. Dissociation. Förmodligen. Men jag minns iallafall det som hände.

Efter det så umgicks jag med mina ökisar en stund och sen tog jag och städade toaletten. Det var ett under. Och jag gjorde det UTAN handskar. Kändes inte som det var jag som gjorde det men det blev ju gjort iallafall. Stod utanför mig själv men det är som det är.

Jag trodde för en sekund att jag skulle få visning på en lägenhet jag lagt intresse på då de tagit kreditupplysning men det stod att jag inte får det. Så kanske är jag framme i deras kö nu? Nervöst samtidigt så blev jag ledsen när jag inte fick visning. Men vet inte vad jag vill. Vill flytta, vill inte flytta. Blandat hela tiden.

Nu ska jag lyssna på radion en stund tror jag och sen hoppas jag att jag får sova.

Kramar ❤️

Bild från staden slutenvården (psyk) ligger.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Så vackert helt stilla vatten. Om det kunde få vara lika stilla inom dig en stund åtminstone. Jag tror men vet inte säkert om du känner igen mig trots annat namn. Hoppas det.
Är ute på så osäker mark.
Bra jobbat av dig att gå emot tvång? när du städade toan.
Ta det lugnt med flytten. Fattar att du vill det nu men om det får sjunka in i dig så blir det säkert lättare.
Hoppas verkligen att du kan sova lugnt hemma i ditt hem inatt.
Dessa dissociationer. Det är verkligen inte roligt. Och allt är en själv. Ännu värre.
Godnattkram💙
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag är nog rätt säker på vem du är❤️

Jag har tänkt på flytt ända sedan i vintras så det har funnit i mig länge men ingen lägenhet har dykt upp. Sen så kommer självmordstankarna in ibland och säger att det inte är någon mening om jag ändå ska dö men försöker mota bort dem och göra livet ändå. Men det är svårt.

Jag sov ändå okej men vaknade med ganska mycket ångest...

Hoppas du fick sova inatt! ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Såsmåningom dyker förhoppningsvis en lämplig lägenhet upp. Skjut upp döden ett tag till. Om det blir övermäktigt måste du kontakta akutpsyk. ♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag försöker tänka att det får ske när det sker. Att en lägenhet som passar mig dyker upp i rätt tid.

Jag känner att jag har någorlunda kontroll på tankarna just i denna stund men det skiftar så mycket. Men blir det för svårt att hantera ska jag göra mitt bästa att ta hjälp❤️
nouw.com/andothermagictricks