I f*cked up

(o)Hälsa

Jag tog en lite större överdos igår. Det skedde i dissociation och när jag kom ur det värsta så insåg jag vad jag höll på med och slutade. Idag ångrar jag att jag slutade. Jag blev bara inlagd över natten och när jag sa att jag inte var redo och ville använda mitt frikort fick jag i princip ett nej och kom tillbaka om det blir värre och en förklaring på att jag som ung tjej och ”vacker” inte passar in där och ska inte vara på piva. Jag hatar att jag har fått den kommentaren fler gånger än händerna kan räkna, det förminskar mina känslor oerhört och min dåliga självkänsla säger att de ljuger och således ljuger om allt. Det var inte den vanliga avdelningsläkaren utan en annan. Min syster sa att det kan man anmäla för man ska inte basera ens vård på hur man råkar se ut eller på ens ålder.

Så nu är jag hemma igen. Lika suicidal som innan. Inte lika Dissociativ just nu iallafall och just nu inga röster som säger åt mig att ta mitt liv men ändå. Visste att ”risken” fanns att jag skulle bli hemskickad tidigt och därför var jag så jävla ångestfylld när vi åkte sex mil till slutenvården. Fick panikångest i bilen så vi fick stanna på vägen när jag bara ville öppna upp dörren och hoppa ut i paniken. Ska iallafall träffa ssk imorgon om allt är som planerat fortfarande så då får vi väl prata lite.

Sen en sak till. En stor sak. Jag har berättat för mina föräldrar. Jag hade skrivit ner det tidigare och när jag låg där på akuten så bara gav jag det till pappa. Jag ångrar mig. Det kan jag inte säga något annat om men nu vet dem. Det var bara några korta rader om det som hände men mer text om annat tex hur mina föräldrar inte skulle få skuldkänslor. Vi kommer nog inte prata om det, eller mamma sa att vi skulle det, och det vill jag nog heller inte. Är inte redo för det ens med sjukvården knappt. Men jag har blivit bättre. Efter det dissocierade jag väldigt mycket också. Och nu när jag bara skriver om det så blir jag inte lika närvarande.

Nu ska jag snart äta lite tror jag.

Kram <3

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Så tråkigt att du tog den överdosen. Jag hoppas attvdu inte mår dåligt av den fo. Fick du kol? Inte bra för din stackars kropp även om jag mycket väl förstår att det kan hända. Jag ska inte uttala mig om saker jag inte följer själv.
Jag tycker att du varit sjukt stark som gav lappen till din pappa. Ni kan tala omdet om eller när du är redo. Det är ändå ett jättemodigt och stort första steg. Kanske var den stressen som gjorde att du tog överdosen.
Angående läkarens bemötande försyår jag inte alls. Låter helt galet. Det finns väl hur många söta, vackra, fina, fula unga tbeje so helst som är psykiskt sjuka och behöver ligga inne. Låter så märkligt. Tabupp detta med din ssk imorgon och fråga hur det kunde bli så.
Jag kan bara be dig atg inte ta ditt liv. Att det finns hjälp och när du bad om att få vara inneliggande skulle du fått det. Det är verkligen viktigt atg du tar upp detta med din läkare ochssk. Det vore så otroligg synd o du gjorde någo mer mot dig själv nu. Gör inte det.
Är du själv hemma eller är du hos dina föräldrar?
Kram💖
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag spydde efter ungefär 30 minuter att jag tog den så mycket kom nog upp då. På kvällen så såg jag dubbelt och väldigt suddigt annars har det inte varit särskilt mycket. Det enda är att ena inte är snälla mot magen så kan få sår men tyvärr bryr jag mig inte. Kol är vidrigt att dricka tycker jag.

Jag har skrivit en liten lapp som jag nog ska ge ssk. Skrev om det läkaren sa. Jag förminskar inte mig själv lika mycket längre men innan blev jag helt förstörd av sådana kommentarer. Som att jag inte har någon rätt att må kasst Och bara gnäller. Nu började jag gråta och blev väldigt ledsen men jag fick inte panikångest iallafall.

Tyckte det var jobbigt att behöva åka hem också då läkaren på akuten sa att jag skulle stanna några dagar och sen att behöva ställa om är jättejobbigt för mig. Säger en läkare En sak så behöver jag veta att det gäller.

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Vill inte oroa Dem just idag med att sova i lägenheten.

kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Hoppas att skiten går smärtfritt ur kroppen och att din mage får vara ok.
Förstår inte du behöver veta att det som sägs är det som ska vara. Jag är precis likadan där.
Och det är ändå bra framsteg att du börjar så smått stå på dig och inte ta dåligt bemötande. Bra att du skrivit en lapp till din ssk.
Jag tycker mig ana lite ilska hos dig idag och jag tycker det nog kan vara bra för dig. Om du som du tidigare skrivit att du har svårt att få fram den känslan så är det här ändå bra. Det går framåt men ändå inte om du fattar hur jag menar.
Ingenting kommer ju bara gå spikrakt åt rätt håll och överdos var intet bra alls men din ilska, dina lappar med information och att du står upp lite litegrann för dig själv är bra.
Stort lycka till imorgon.
Det har varit mycket för dig med detta att bära inom dig som nu kom fram lite. Väldigt jobbigt.
Hoppas du kan sova lugnt inatt och bra att du är hos dina föräldrar tills du pratat med ssk. 💙💜💚🧡

nouw.com/shining
Shining
Shining,
Förstår att du behöver veta skulle det stå. Jag är helt hjärndöd idag
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det var nog lite ilska jag kände/känner. Svårt att skilja känslorna åt men det stämmer nog.

Jsg sov faktiskt okej inatt. Hoppas att du också gjorde det. Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Skönt att du fick sova ok. Hur har dagen gått annars? Vågade du ta upp det du ville med din ssk. ♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag blev inlagd igen... antingen frivilligt eller så skulle de ta ställning till om det skulle bli polisbil så jag valde att lägga in mig "frivilligt". Ville vara hemma men ville också skada mig så det är väl här jag behöver vara någon/några dagar till. hamnade På psykosavdelningen så känner mig väldigt bortkommen. Nu står det i min journal "inget disscoiativt" så nu är de på den där psykos-vägen igen... men jag har ju inte det! Känner mig så överkörd samtidigt som jag förstår att det måste vara svårt att veta när jag hör röster osv. Hatar att de inte kan hålla sig till en grej. Vill verkligen inte byta mottagning pga något som inte ens stämmer....

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Men hur kunde det bli sådär? Du skulle inte skriva på något sätt som du gör här om du höll på att utveckla schizofreni eller var i en ren psykos. Det är bullshit från läkaren. Jag fattar inte. Ledsen för sin skull. Inte ledsen som i att det är nägot fel att ha en psykossjukdom utan ledsen som i atg du kommer att få fel vård som kan göra mer skada än nytta.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag vet inte riktigt. De går bara på att jag hör röster känns det som inte overklighetskänslorn eller ptsd-symtom. Man kan ju få symtom som liknar psykotiska vid PTSD har jag också läst så jag fattar inte varför de inte lyssnar på mig. Kanske ska försöka stå ut tills på måndag och då träffa avdläkaren på psykos så får jag skriva ner alla mina tankar så kanske det kan bli avskrivet för en gång skull. De ändrar mina mediciner nu. Ska trappa ut lamotrigin pga den kan ge självmordstankar. Öka risperdal ännu mer och börja med brintellix istället för flyoxetin så ens massa ändringar på en gång så det är nog också därför de ville att jag skulle vara inlagd några dagar. Men det känns verkligen inte bra...

hoppas att din dag varit hanterbar, kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
MÅNGA med dissociation och ptsd hör röster. Jag pragade ju med min psykolog häromdagen. Och med min läkare med innan sommaren. Jag gör det. Tydligen kan ma få synhallucinationer med. Min ps sa att det fortfarande är många inom vården som inte kan degta område ordentligt. Bag tror su hamnat i den sitsen. Som jag var förr.
Kan säkert vara bra att ta bort lamotrigin. Jag blev jättesjuk av den varje gång vi testade. Brintellix är det en ny ssri? Jobbigt med så många byten och ändringar på samma gång. Jag hopöas de inte tolkar de reaktionerna av in och utsättningar som symtom också. För det lär ju kännas att det görs ändringar.
Min dag har varit som den varit. Pratat och hållit på med stenen som vafit jte efter mig. Om jag sa det till din läkare så hade jag ju hamnat där jac med. Därför ringer eller åker jag inte till akutpsyk. Men nu såg jag i min journal att psykologen lagt in förhållningsregler till akutpsyk om jag måste ringa dit. Så det var bra i alla fall.
Kram. Håll dig lugn och försök stå ut.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Bra att du försöker göra stenen mindre skrämmande hoppas att det fungerar lite iallafall. Du kämpar på bra tycker jag❤️

Jag tror jag har hamnat i den sitsen tyvärr. Jag hoppas Att jag kan ta mig ur den när det förmodligen är så att det inte stämmer. Börjar samtidigt tveka på mig själv när så många "skriker" psykos i öronen på mig. tveksr på mitt eget omdöme.
nouw.com/andothermagictricks
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Brintellix skulle vara starkare antidepressiv än fluoxetin. läkaren bedömde mig som rätt deprimerad så därför.
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det låter ju bra ändå med brintellix då. Men det är mycket ändringar för din kropp.
nouw.com/shining
Shining
Shining,
Fortfarande skulle det stå i översta meningen.
nouw.com/shining