Huvudvärk

(o)Hälsa, Vardag, Vården

Det kryper i hela kroppen. Panik över att vara inlåst. Så konstigt att bara tre bokstäver kan få en att bli inlåst. Samtidigt så förstår jag väl nu varför men tycker det är konstigt att jag har kunnat prata öppet om allt tidigare och nu blev det tvångsvård. Kanske dissocierade jag så mycket så att jag inte var mig själv när det bestämdes? Tog på mig kläder och allt för att förbereda för att gå därifrån. Rymma. Men jag gjorde det inte men ändå så blev det vårdintyg.

Samtidigt vet jag att det inte är bättre hemma direkt men där har jag mina djur. Sen är det väl den punkten att då kan jag skada mig när jag vill. Vilket inte är så konstruktivt. Har huvudvärk idag. Har blivit beroende av pepsi Max igen och nu har jag inte fått det på någon dag. Visst jag brukar ha mycket huvudvärk men nu har det varit tre hela dagar i rad. Fick alvedon iallafall.

Vad vill jag ha för hjälp? Jag vet inte riktigt. Vet inte vad som kan hjälpa. Jag vill bli stabil nog för att klara terapin som jag nu är framme i kön till. Samtidigt vet jag inte om jag kan bli stabilare än såhär. Kanske är det terapin som kan få mig stabilare? Eller så hjälper det inte och då vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Hur har man terapi när man är dålig på att prata?

Acceptera situationen. Försöka.

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Ja, man kan verkligen bli beroende av koffeinet i cola. Kan du inte dricka lite kaffe så det lindrar?
Får du inte lämn avdelningen alls för närvarande? Ingen luft?
Förstår att du har panik över situtionen men den kan du inte göra mycket åt. Försöker du göra det blir det värre. Tro mig.
Imorgon får du säkerligen tröäffa en läkare. Då kan du fråga lite vad de tänker.
Och som jag sagt tidigare så tror jag def på terapi för dig. Man behöver inte vara duktig på att prata för den. De hjälper dig med det. Och du kan skriva, måla. Vad som kan få dem att se vad du upplever och så får du hjälp av psykologen. Det där kommer ordna sig. Orden kommer komma lite lite lättare när du gått där ett tag.
Kram❤
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tycker verkligen inte om kaffe om det inte är typ pyttelite kaffe och sen socker och mjölk så det hjälper nog inte. Men är beroende av koffeinet iallafall. Tror jag får gå ut med personal men har inte vågat fråga men har varit ute lite på rastgården iallafall. Om läkaren säger att jag ska stanna så ska jag be om frigång.

Ska försöka få in det i mitt huvud, att man inte behöver vara duktig på att prata. Hoppas din dag är hanterbar trots allt jobbigt ❤️
nouw.com/andothermagictricks