Helg

Vården, Vardag, (o)Hälsa

Nu när jag har saker att göra varje vardag så blir det tydligare när det blir helg. Men vet inte om det är bra med helg. Min syster ska komma hem imorgon om allt går som det ska.

Läkarsamtalet gick väl okej. Var väl mest ett ”lära-känna-dig”-samtal. Kom inte fram till något nytt mer än att jag kan ta en högre dos clozapin på kvällen och en lägre på morgonen, jag önskade att vi skulle sänkt den lite mer. Mamma var med men det blev inget mer av det. Började gråta igen och känner mig så övergiven trots att ”min” ssk var med och kommer vara med ett tag till... Fick veta att de inte ger Nada mer just nu när Corona ökat så här. Läkaren sa att jag inte ska fokusera så mycket på psykosmottagningen utan försöka se det som att de kan ge mer stöttning än allmän kan, så det behöver inte vara psykotiskt. Det är sånt jag vill höra för alla andra läkare fokuserar så mycket på psykossymtom och kallar det schizofreni. Denna läkaren verkade fortfarande vara inne på att det inte är det. Tack och lov.

Var och gick en runda med ledsagaren i skogen så har fått frisk luft. Men nu känner jag mig så ledsen igen. Haft ökisarna ute så borde kanske cykla hem till föräldrarna nu. Inte vara själv i ångesten. Slötittar på veterinären på Bondi beach. TV4 fakta är en av mina favoritkanaler.

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Men vad mycket bra nyheter mitt i allt. Bra att ni tar det lugnt med sänkningen så inte kroppen och knoppen bli ännu mer ur fas. Låter klokt.

Och sen byta. Tycker du verkar piggare på nåt sätt redan. Inte meningen man ska vara helt zombiefierad av medicinen. Det är inget liv.

Och att du går där för att få mer stöd utan att för den skull sättas en def diagnos. Det är ju å bra tänkt. Men jag fattar samtidigt din ¨ångest över din ssk. Men kan man inte få till en lösning i det. Är det het omöjligt att hon kan ha kvar dig ändå?

Mycket som är sån skit med corona. Kunde du inte ens fått kulplåster. Men det kanske är intimt det med i och för sig.

Och att du träffat ledsagaren regelbundet nu.

Tänkte faktiskt på dig och din tillvaro jag följt i snart ett år. Jag tycker ju att jag ser skillnad . Att jag ser upp och nedgångar. Och att de nu verkar fatta mer och mer av dina behov. Och du kämpar så fenomenalt. Som nätvän här bredvid blir jag typ stolt över dig. Från att inte säga ett ord om saker du bar på för nåt halvår sedan till nu. Du kommer framåt sakta sakta.

Roligt med ny favoritserie och att syster kommer. Hoppas att ni får en fin helg ihop.

Tacksam för att ha mött dig här på nätet. Massa kramar❤


nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag tror det är omöjligt att ha kvar ssk tyvärr. Så det är det som är det stora problemet med allt. Mår så dåligt över det. Blivit så fäst vid en vårdpersonal så jag skäms typ. Önskar att de iallafall varit på samma ställe nu blir det jobbigt med nytt ställe också...


Du kämpar också på så mycket. Tack för dina ord. Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks