Fan

(o)Hälsa

Då var läkarsamtalet avklarat. Det kom inte fram så mycket nytt så egentligen hade jag nog klarat mig utan det besöket. Jag trodde att det skulle bli någon ändring i medicinering eftersom de flyttade samtalet tills idag istället för på tisdag. Men det var för tidigt att säga att medicinen(medicinerna) inte fungerar. Vi pratade mest om rösterna, jag tror han menade att jag förklarade väl för en gångs skull.

...

Rösterna är jobbiga nu. Dissociationen är jobbig nu. Ångesten är jobbig nu. Självskadetankarna är väldigt jobbiga just nu. Jag och mamma var på affären men jag blev tvungen att gå ut då allt blev så overkligt och jag började gråta.


....

Och där gick det inte längre. Skadade mig själv. Fan också. Det blev för mycket av allt. Overklighet, röster, tankar. Rösterna tycker jag pratade för mycket om dem på läkarsamtalet och ville att jag skulle skada mig. Men det var inte för att dem sa det jag gjorde det utan det var allt tillsammans. Ville åka ensam till lägenheten för att kunna hämta rakblad och omläggningssaker men mamma tyckte inte det (sa såklart inte varför) men fick med mig allt trots att pappa var med. Det visar väl att ”vill” man skada sig så gör man det. På ena eller andra sättet. Går inte att stoppa någon full med bomull.

Ta hand om dig <3

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Nej, men blir så ledsen att det blev sådär. Men det kan hända. Det händer mig också fortfarande. Önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt. Vad säger läkaren då? Står han fast vid sin diagnos? Vad tänler du själv om din situation och vad du vill ha hjälp med? Du finns även om det inte känns så. Dissociation är fruktansvärt mend et är din hjärna som inte orkar just nu.Den är överbelastad och vill fly och det är ångest. Har du dragit ner på sobrilen? Kan det var den som gett dig lite abstinens?
Stor kram till dig❤
Tänk på att du måste hålla rent nu och behöver du sy så åk och gör det. I värmen blir det mer bakterier.
Ett misstag kan hända även om jag vet att du tänker på det väldigt ofta. Det gör jag med. Kanske man får lära sig leva med på något sätt sedan när du är mer stabil.
Fina du!
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Läkaren är väl inte säker men nu är det en läkare som tror dissociation, en som tror psykos och en som tror på båda delarna så det är väl där han ligger någonstans också. Att det ena inte utesluter det andra. Men de tror att jag har PTSD iallafall och jag står i kö till terapi.

Egentligen vet jag knappt vad jag vill ha för hjälp. Vet bara att jag inte vill ha det som det är. Livrädd för terapi men samtidigt är det där jag lägger hoppet lite.

Det behövs inte sys och jag brukar sy själv när det behövs men idag kände jag rätt snabbt smärta igen så det blev inte så mycket av det. Men nu känner jag ingenting igen... Dissocierar bort kroppens känsla typ.

Ja jag har minskat Sobrilen mycket nu. Har bara tagit 10 mg/dag i två dygn nu. Tror att ångesten kommer tillbaka mer och kanske lite abstinens på det också.

Du hjälper med dina kommentarer. Känner mig mindre ensam. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det kan säkert vara lite av varje. Så blir det och har blivit för mig med. Men du måste verkligen tänka på att undvika så mycket stress du kan just nu då. Du får se hur det bkir om några månader. Om medicinerna hjälper bätrre då. Du har det tufft i en skör period just nu. Försök bara ta hand om dig nu och inget annat. Dessutom är jag rätt säker på attdet känns av när du sänt mycket av sobrilen även om du ätit den en kort tid. Det är beroendeavdelningen bättre på. Bensodiazepiner kan göra dig otroligt sjuk vid utsättning. Men du fixar det. Det har gått så kort tid emd dem. Det kommer bli bättre på den biten. Men räkna med några veckor åtminstone. Vila!
Och jag tror absolut på terpi för dig när du är redo. Det tar tid att kunna gå igenom den också. jag är ju nästan dubbelt så gammal som du och först nu kan jag ta till mig den. Så ge dig själv tid och lugn så kommer du kunna gå den med och säkert bli bättre av det.
Dina ord och dina inlägg hjälper mig massor med.
Var försiktig med den del du skadat nu.Ta hand om den. Du är inte värd den skada du ger dig själv. Men det vet ju både du och jag att det blir knas med ändå. Dumt men såär det. Hoppas att du kan sova inatt i alla fall. Att du har något istället för sobrilen som kan kan lugna vid sömnen.
💕
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack fina du för dina ord. Hoppas att du också kan sova inatt. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks