En lång vecka

(o)Hälsa, Vardag

Denna veckan har både gått långsamt och snabbt samtidigt. Gjort allt utom ett boendestöd som jag hade planerat för denna veckan. Varit på all sysselsättning, ledsagare, psyk-besök och ett boendestöd. Det blir inte jättemånga timmar men det känns som ett heltidsjobb. Sen på det medicin-trötthet som inte vill ge med sig (har minskat den själv någon dag för att orka med allt) och min nuvarande läkare vill inte ändra något... nästa vecka ska jag träffa psykosläkaren så får väl ta upp det då igen. Magen har dock fungerat i två dagar nu så det är ju bra. Jag vet dock inte hur ofta man kan ta laxerande. Vill inte att magen vänjer sig vid det och bli beroende. Så denna veckan har ändå varit okej måendemässigt. Dissocierat en del så kanske därför det känts mer hanterbart?

Nu har vi fått starkare råd angående Corona då det ökar mycket här var jag bor. Det är nästan kris på mammas jobb då så många är sjuka. Hoppas att det lugnar ner sig snart igen.

Jag har väl inte så mycket att skriva om egentligen. Är trött så det behövs nog helg nu. Håller lite koll på usa-valet. Hoppas verkligen inte att Trump vinner igen. Det är väl så mycket jag är insatt.

Kram❤️


Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Bilden var spot on. Rolig men tragisk.

Du har varit skitduktig med allt du gjort trots din trötthet och allt annat.

Varken cornahelvetet eller Trumphelvetet kan fortsätta. Nånstans måste det väl ta slut?!

Fungerar psykiatrin fortfarande med coronan hos dig då? I våras lades den väldigt mkt ner här. Men inte ännu i vart fall.

Laxerande är väl inte bra egentligen att ta för oft. men vad sk du göra annars då? Du kan ju inte vara så förstoppad heller. Du får helt enkelt fråga på mötet.

Även om du är trött och det varit mkt att göra är det roligt att se att du skrivit nåt .

Nu får du vila.

Kram❤


nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, humor mitt i allt hemskt tycker jag lättar lite iallafall.


Här har jag inte märkt så stor skillnad på psyk men jag har inte gått i någon gruppbehandling innan restriktionerna kom. Men gruppbehandlingarna är inställda.


Tittar på idol som vanligt på fredagarna nu.

Tack och Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks