~

(o)Hälsa

Jag vet inte om jag lever. Idag har jag känt mig död och smutsig inuti. Som smuts i kroppen istället för blod. Vill skada mig för att se efter så har ångest över att det är svårare att göra det här och jag vill inte göra det här. Drömde till och med om att jag skadade mig men att jag var tom inuti. Det fanns inget där så det är väl därför overklighetstankarna är extra starka idag.

Jag vet inte om det är sjukdom som gör att det känns som ingen bryr sig, som om alla talar illa om mig bakom min rygg. Eller om det är sanningen. Känner mig så förvirrad över allt.

Min sjuksköterska var här och hälsade på ända från min hemstad. Det känns som att hon bryr sig iallafall annars hade hon inte tagit sig den tiden. Jag hade svårt att prata så jag fick kanske inte så mycket sagt och jag hade inte ro till att skriva ner någonting igår heller. Men hon tycker att personalen här tar för lite kontakt med mig. De har visst inte skrivit något i journalen sen jag kom hit, som jag förstod, bara läkaranteckning. Svårigheterna med att vilja vara osynlig samtidigt som man vill synas. Vill inte vara en anonym hög av lemmar. Men samtidigt vill jag att ingen ska se mig.

Läste i journalen. Var tvungen. Där står att det ena inte utesluter det andra i princip men där står också nämnt schizofreni... Jag vet inte vad jag ska tro längre. Funktionssänkning och hallucinationer. Vill bara fly från detta. Kanske därför jag dissocierar så mycket idag.

Jag vågade iallafall fråga om nya kulplåster så det fick jag och jag har varit ute på en promenad och köpt cola (brukar alltid köpa pepsi Max men nu ville jag testa cola Zero hallon).

Hoppas du mår bra ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
♥️ Förstår att du känner dig förvirrad. Jag bryr mig i vart fall om dig. Hade jag bott där du bor och vi känt varandra hade jag def varit där och hälsat på. Om jag inte legat sjuk själv förstås. Jättefin ssk du har som åkt för att hälsa pä dig. Det är väl verkligen en fin gest.
Schizofreni tror jag absolut inte att du hardå jag träffat schiofrena personer i allt för många år. Inget som helst fel på dem som personer och jättefina människor nästan alltid men jag tror inte på det hos dig. Men jag ka ju ibte styra din diagnostisering.
Mår så hemskt själv. Du är inte ensam. Jag bryr mig.
Kram
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack för dina ord ❤️ Jag tror det är så svårt för alla att veta vad det är när det är så många symtom. Jag försöker att tänka att så länge det inte låser sig vid schizofreni och att det är allt som finns i deras huvuden så gör det kanske inte så mycket. Men är så rädd att det ska fastna på det när det kanske inte ens stämmer. Är rädd att behöva byta mottagning också... Jag hoppas jag får träffa läkaren imorgon så Att vi kan planera lite när jag får åka hem. Siktade på innan helgen men jag vet inte om det blir så.
ledsen att du också mår dåligt... Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det låter klokt. Tids nog blir det nog mer ordning. Tog väldigt många år för mig med. Det är som du säger. Så mycket olika och som går in i varandra. Ta en dag i taget. Du har det ju i alla fall ok där du är.
Kram💖
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag hoppas det. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks