~

Jag var nere på affären. Där såg jag en gammal klasskamrat och jag går inte ens fram efter vårat hej på avstånd. Visst om det varit att vi inte pratat i skolan men vi var ensamma esteter och hängde således en del ihop och hans mamma var min flöjtlärare. Inte så nära direkt men ändå. Jag hatar hur mitt liv ser ut, skäms. Vill inte börja prata med någon för då kommer frågan om vad gör du? Fram. En fråga jag inte vill svara på. Sen kommer tankarna till hur tjock jag har blivit, skäms över det också. Så mycket. Tänker hur de andra ser på en när man gått upp så mycket i vikt. Sen allt annat. Hur håller man ens en konversation nu för tiden?

Överanalyserar detta nu. Funderar på hur dum i huvudet personen tycker att jag är. Känner mig dum som inte gick fram utan bara flydde därifrån så fort som möjligt. Idiot. Varför inte bara gå fram? Snälla säg att det inte är ovanligt...

Detta triggade hetsätning och kräkning. Fan.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Usch. Inte alls ovanligt. Inte i min värld i alla fall. Jag gick omvägar förr. Så fort jag såg någon smet jag iväg eller låtsades inte se. Om någon hälsade så var det inte mer än så. Jag vet inte hur man pratar. En vanlig konversation. Måste man kunna småprata då?
Dessutom gör du massor nu. Du har ett heltidsjobb med dig själv. Jag vet vad du menar. Jobb, familj, resor och allt annat som människor håller på med. Det är ok att du inte klarade prata idag. Omdu vill kanske du kan nästa gång. Förr hade jag en liten lapp med frågor att ställa. Inte för att det gick så bra men ändå.
Han kunde förresten gått fram till dig också. Det är inte bara ditt ansvar att föra en konversation.
Blir ledsen att du tycker så illa om din kropp. Vet hur det känns.
Inte kräkas mer idag snälla!
Stor kram
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Omvägar går jag ofta när jag ser någon jag känner igen, kan inte hålla konversationer längre heller typ. Svårt att veta vad man ska fråga om när man heller inte vill prata om sig själv. Han jobbade så det är väl därför jag tar på mig att jag inte gick fram, han höll på med sitt jobb. Men försöker att släppa det men det är som vanligt väldigt svårt. Tack för att du delar med dig.

Det blev några kräkningar där i eftermiddags men nu har mina föräldrar kommit hem och jag är hos dem så nu försöker jag att inte göra något mer. Lite lättare att inte göra det när man inte är ensam.

kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Bra att du är där 💜
nouw.com/shining
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Fina du, det här är inte ovanligt alls. Jag känner precis likadant, om jag ser någon gammal skolkamrat inne i en affär går jag omvägen genom frukt-och gröntavdelningen även om jag egentligen bara ska köpa mjölk. Att du ändå sa hej på avstånd är ju superstort! Jag hoppas att du får en lite finare kväll och att du visar dig själv omtanke <3 styrkekramar!
nouw.com/psykiskohalsablogg
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag går också ofta omvägar när jag ser någon jag känner igen. Tack för att du skriver det. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks