~

Idag är ingen bra dag. Jag vill bara gråta. Vill bara dö. Vill inte finnas till mer.

Jag är hos mina föräldrar men jag känner mig så fruktansvärt ensam. Så himla ensam.

Nu börjar jag gråta.

Det var inte såhär livet skulle bli.

Hur ska man orka stå ut? Jag vet inte...

Gillar

Kommentarer

Karin
,
💖 Gråt du. Förstår att du känner det är skit och hopplöst och vill dö. Om du kan skjuta upp saken så gör det. Du kan dö lika väl om ett tag som nu. Vänta åtminstone
Midsommarafton och andra högtider gör väl knappast saken bättre. Ensamheten dubbleras. Känslorna, kraven, föreställningarna man bar på, ja det mesta.
Allt är förjävligt men ensam är du inte i dina känslor åtminstone.
Styrkekramar låter banalt och jag har tyvärr inget mer att ge dig. Tid är allt jag har. Ord. Att jag kan säga att jag lider med dig och du inte är ensam i det. Det är allt jag har och jag hoppas att de ger dig lite lite ork i några timmar till.
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag har orkat stå ut idag. Försökte flytta fokus med ett dopp i den lilla poolen efter att jag började storgråt när min pappa gick förbi mig. Sen tog jag vid behovs medicin och det blev lite mer hanterbart. Ibland, eller ofta, kommer delar fram som bara vill dö här och nu. På en gång. Men oftast klarar jag av att stå ut ett tag till. Det är bara att det där taget blir kortare. Försöker tänka så, att jag likväl kan dö senare. Försöker intala mig själv att jag ska leva tills de hjälpinsatser som är planerade kan bli av. Försöker flytta fram dödsdagen. Det är bara så svårt många tillfällen. Tillfällen där det känns som om att jag går sönder.

Men jag lever ännu, tror jag. och jag kommer inte Skada mig idag. Hoppas jag. Hoppas att sömnen kommer så att jag (utan mardrömmar förhoppningvis) får vila ett tag.

Tack för dina ord. Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks