Dubbelheten

Vardag

Hej, hur mår du?

Dagen började väldigt tråkigt med extremt starka suicidtankar men nu i eftermiddag hade min ena sysselsättning julfika och efter det känns det lite mindre hopplöst. Det är några där från något land som talar arabiska (vågade inte fråga var de kommer ifrån) och de visade hur de dansar på bröllop och liknande och jag vågade delta lite. För något år sedan hade jag inte vågat det. Då vågade jag inte ens spela ”med andra ord” på en avslutning. Visst hade jag tagit en lugnade tidigare under dagen så kanske det bidrog men jag dissocierade inte bort mig själv hela tiden utan var närvarande några stunder också!

Nu är ju tanken att jag ska vara ledig från alla mina rutiner. Och det känns så dubbelt. Jag behöver verkligen ledigt då det nog varit lite mycket nu ett tag men samtidigt så hjälper det mig att komma utanför husets/lägenhetens väggar och träffa andra. Jag ska bara hämta medicin på måndag och lämna blodprov annars är det inget annat. Så vi får se hur det går.

Nu är jag som vanligt väldigt trött så kanske somnar en stund framför tvn.

Kram ❤️

Detta. Har läst det så många gånger att man ”om man vill så finner man tiden/orken”. Jag ville umgås med de få jag umgicks med i skolan även efter skoltid men jag orkade ju aldrig. Jag var helt slut efter en skoldag och helgen behövde jag för att återhämta mig efter skolan. Sen fanns det annan orsak också men det orkar jag inte ta.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Förstår att det känns dubbelt. Vet ju inte hur länge du ska vara hemma. Hoppas att du kan stå ut.

Bästa är väl att hitta ett bra läge med precis rätt nivå för dig regelbundet. I allafall mår jag bäst så.

Angående meningen under. Känner så igen mig. Väldigt skuldbeläggande. Sådär som orden "bjuda till".

Jag hoppas att du i framtiden ska få lite lite mer ork och kunna fördela den på allt du vill och behöver.

Mysigt med lite arabisk dans till fikat.

Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Det är inte länge, denna veckan och nästa. Sen 4 januari ska det vara som vanligt igen. Just nu känns det ändå skönt att vara ledig.


Ja det var mysigt 🥰


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks