Drömmar

Tankar

En annan bloggare skrev om drömmar. Just nu befinner jag mig i en stund av tillfälle där drömmarna kommer fram. Så jag skriver ner dem.

- Jag vill kunna åka buss utan att börja storgråta och få panikkänslor.

- Jag vill kunna slippa katastroftankarna och kunna lära mig flyga så att jag kan uppleva världen eller iallafall kunna åka till min syster i Österrike.

- Jag vill kunna ha en pojkvän (eller flickvän, jag vet knappt vilken sexualitet jag har). Kunna kyssas utan att jag drabbas av panik eller blir som förstelnad.

- Jag vill ha en egenskapad familj. Jag har alltid velat bli mamma men är så tveksam då jag är rädd att skicka vidare mina gener (många i släkten är lite halvknäppa) och även rädd att jag ska misslyckas som mamma. Sen krävs det sex för att ett barn ska bli till och det kan jag inte i nuläget. Fått panikattacker eller blivit som förstelnad när det varit på tal.

- Jag vill våga plugga till något. Jag vill hjälpa människor. Sjuksköterska kanske? Undersköterska? Behandlingspedagog?

- Få någon fysisk vän. Och orka umgås med den

- Ta körkort

- Störst av allt, bli frisk, men många drömmar jag har kräver att jag utsätter mig för obehag och det är en bit på vägen mot att bli frisk. Jag tror nog inte att jag någonsin kommer bli frisk men jag hoppas att jag ska kunna må bättre.

- Våga prata öppet om min ohälsa.

- Gå ner lite i vikt så jag kan springa igen utan att det gör ont i knäna och benen. (Obs: inget ätstört bakom det)

- Kunna komma igång med yoga igen.

Det är svårt det här med drömmar. Självhatet låter mig inte ha drömmar. Och nu så vill jag bara radera allt jag skrivit. Men jag försöker. Publicera.

Kram ❤️

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Åh, så fina drömmar du har. Hoppas verkligen att du inte tar bort inlägget.

Jag tror på dig och jag tror absolut att du kommer att uppnå det mesta av det du vill. Saker tar tid. Och sen går allt upp och ner och fram och tiillbaka. Det är ju då du ska ha de här skrivna här och bara se ja, så här ar det.

Nu blev jag glad. Tycker mycket om dig fast vi aldrig träffats.

Massa kramar❤❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tycker om dig också. ❤️


Ska verkligen försöka ha kvar inlägget, utmana tankarna!


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks