Corona och panik

Hej vänner!

Idag mår jag fysiskt bättre. En extrem trötthet hänger kvar men muskelvärken är borta (tror jag) och även stötarna i huvudet har inte varit lika extrema som igår. Igår så kom de så fort jag rörde mig vilket de inte gjort idag. Psykiskt mår jag kasst.

Idag fick min mamma reda på att det är Corona hon har. Fan också. Egentligen så ska jag ju inte träffa henne eller min pappa, som också blivit sjuk, nu. Men i eftermiddags fick jag panikångest, rösterna var på mig för mycket och jag grät floder och blev farlig för mig själv, så jag åkte hem till dem ändå. Jag förstår inte hur de i Italien typ klarade av att sitta i karantän så länge. Att inte få träffa någon. Jag klarade av strax över ett dygn sen så tog allt det psykiska över. Visst att jag är mer sårbar i och med att jag redan är psykiskt sjuk och snabbt hamnar i självmordskriser men ändå.

Jag har sovit mängder idag. Tagit igen allt jag har missat senaste tiden. Jag vaknade bara runt fyra gånger bara och vaknade runt åtta men somnade om igen och vaknade inte förrän 11-12. Sen så sov jag en stund ikväll också. Förhoppningvis så förstör det inte kvällsömnen. Ska nog ta min vid behovs medicin ikväll igen som jag har för sömnen.

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Känner mig lite mindre instabil. Inte lika impulsiv.

Sov gott ❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
💜