Broderi

Vardag

Jag har tappat lite av skrivarglöden. Svårt att hitta meningarna samtidigt så händer det inte så mycket i mitt liv att skriva om. Upprepningar på upprepningar. Senaste veckan har morgonen varit fyllda med självmordstankar men försöker säga till mig själv att jag ska fortsätta leva. Den här skiten ska inte vinna ”allt kommer bli bra” snälla låt det stämma.

Jag har satt upp lite julsaker i lägenheten. Jag brukar tycka om julen men förra året mådde jag så fruktansvärt dåligt så kroppen minns det. Nyår tycker jag alltid är jobbigt. Första advent. Tråkigt att det inte blir några julkonserter i år.

Jag har broderat lite denna veckan också. Min ledsagare pratar om det så passade på att köpa två kit för 50kr tillsammans. Då gör det inget om jag tröttnar.

Ska sy dit ögon och lite mer brodering så är första klar! Sitter som en köttbulle enligt bror så inte konstigt att jag får ont i ryggen.


Har tänkt att jag ska köpa en julkalender. Ta hand om det ”inre barnet” lite.

Hoppas du har haft en hanterbar första advent eller rentav bra! Kram
❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Men vad fan, hur kan jag se detta inlägg först nu? Det måste vara nåt fel på Nouw igen. Jag blev ledsen nu. Hade velat se detta ju.

Nu är det ju snart en vecka sen.

Du kämpar på som vanligt lika bra. Var roligt att du köpt broderier. Kommer bli fint och avkopplande med lite pyssel.

Köpte du någon kalender? Låter ju som en jättebra ide. Och ta hand om den som behöver det inom dig. Har också en kalender.

Fan, jag blev både ledsen och arg nu för jag följer ju dig hundra här och så blir det precis som jag bara skulle ignorerat dig då. Det vra inte jag. Det var Nouw. Hoppas att du inte kände dig förbisedd.

Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag var på fyra affärer innan jag hittade en enkel chokladkalender. Hade sett ut en innan men den fanns inte kvar så blev lite ledsen. Men det blev iallafall en och det känns fint att öppna den varje dag.


Massor av kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Nu när jag tittat så är det så lustigt för det står inget datum på detta inlägg i din aktivitetslista. Skumt.

Chokladkalender är gott. Jag hade en bra på från ikea en gång.

Vill också säga att jag ibland tycker det är å svårt att avsluta en konversation såhär och i annat med för den delen. Känns så svårt. Jag får nån känsla av att du har lit samma. Kan ju ha fel. Ursäkta om jag skrive rmen jag får hela tiden en OCDkänsla av skuld. Orimligt men så är det. Särskilt när jag verkligen är supermån om att det bara måste hamna rätt (har ju följt dig i snart ett år). Tvångstankar. Tjoho tjohej!

Hoppas att din dag är fin och att du pysslar på och får din behövliga vila❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Nouw krånglar ibland så det är väl därför...


Skriv så mycket du vill. Gillar att skriva med dig även om jag är lite sämre på skrivandet nu.


Imorgon ska jag försöka baka glutenfria lussekatter och kanske en mjuk pepparkaka. Min storebrors lussekatter som man kan köpa tyckte jag inte var goda så sa att jag skulle baka åt honom om jag orkade.


Hur har din dag varit? Kram ❤️

nouw.com/andothermagictricks