Barnvakt

Vardag

I onsdags blev jag ju utskriven. Det har varit jobbiga dagar sen dess. Mycket ångest, många ångestattacker och mycket gråt. Ledsen över alla självmordstankar, ledsen över att rösterna inte försvinner, ledsen över att min syster nu befinner sig i Österrike. Det sistnämnda försöker jag minska i storlek genom att tänka att hon inte är så långt borta ändå. Hon har alltid rest mycket så egentligen så behöver det inte vara större än så. Samtidigt är det jobbigt att veta att hon kanske blir kvar där för all framtid. Hon kanske inte kommer tillbaka. Vi kanske tappar kontakten. Katastroftankar.

Just nu har jag ”barnvakt” av mina föräldrar. Jag ska inte vara ensam i lägenheten och inte vara ensam för långa stunder. På ”order” från min sjuksköterska. Hon ville att jag skulle lägga in mig men efter mycket velande från min sida så ville jag ändå testa att vara hemma. Ville inte tillbaka till stängda dörrar samtidigt vet jag inte hur det blir efter helgen. Då jobbar pappa och mamma har ju sitt jobb så då kan de ju inte passa mig. Tvångstankarna på intox minskade när vi gjorde denna dealen vilket varit skönt. Rösterna är på mig om att inte ta emot hjälp. Jag hoppas att ökningen av antipsykotikan kan hjälpa annars kanske det inte är rätt medicin för mig. Däremot så har hungern minskat lite vilket varit väldigt skönt. Och jag sover bättre nu sen vi satte den bara på kvällen. Har inte haft lika mycket mardrömmar. Däremot vaknar jag rätt tidigt så dagen blir väldigt lång.

Annars försöker jag distrahera mig. Jag och pappa var ute och cyklade en runda nu på morgonen. Igår spelade vi spel vilket vi nog kommer göra idag också. Vi ska till lägenheten och ta hand om ökisarna. Har ångest inför sysselsättningen nästa vecka också, jag orkar inte riktigt med det...

Ta hand om dig ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Fin plats du sitter på. Och en del bra saker och en del dåliga. Bra med hungern och sömnen och att ni fått till en bra plan för just dig. Bravatt du har lite färre biverkningar.
Återstår att se då om den funh somden ska. Du får testa.
Bra atg du gjlrt lite saker som distraherar också.
Måste du gå till sysselsättning direkt nösta vecka då? Kan du inte vänta lite med den tills du "landat" hemma?
Såg inte ditt knlägg förrön nu. Hopöas att du får en ok kväll i värmen från helvetet.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Mina föräldrars trädgård.

Egentligen kan jag nog hoppa över det nästa vecka men är samtidigt rädd att jag inte ska orka dit veckan efter igen. Är rädd att något ska bli fel så jag förlorar min aktivitetsersättning också...

Hoppas din kväll blev lättare än dagen ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
En fin trädgård. Mycket äppelträd. Anar höstgullris längst in. Skönt att du kan vara i den.
Men ka ske du bara behöver komma hem innan du börjar igen. Det kanske blkr för mycket på en gång. Ja, det känner du säkert själv.
Varför skulle du förlora din ersättning? Det verkar orimligt dock. Det tror jag ibte kommer hända dig.
Om det inte är på ditt initiativ. Och det teor jag vore dumt. Det tror jag skulle bli för mycket för dig i nuläget. Ta hand om dig själv och dina demoner så kommer du ha tid till annat senare isåfall.
Min kväll blev fotbad med iskallt vatten. Tror tån blev rätt dålig tyvärr. Nog en spricka. Jag kan inte gå somjag tänkt. Men det är lika bra det. Min jävla ilska som kan gå från noll till hundra. Du kanske behöver jobba på det motsatta. Få ut din. Kram♥️ och sov sött förhoppningsvis
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Väldigt många äppelträd finns och annat, en rätt stor trädgård för att ligga nästan i lilla centrum.

Det är katastoftankarna som säger att jag kommer förlora den om jag inte går på sysselsättningen. Förmodligen blir det ju inte så men tänker ofta det sämsta liksom.

Aj på tån, hoppas att det läker snabbt (inte för att du ska tvångspromenera såklart). Sov så gott du kan ❤️
nouw.com/andothermagictricks