Att undra

Tankar

För något (några?) år sedan så fanns det en annan bloggare som jag följde. Jag har skrivit om det innan men tror det var under det andra namnet. Iallafall. Han hade det väldigt tufft. Missbruk, prostitution, psykisk ohälsa trots hans och unga ålder. Jag har för mig att han var 16, kanske 17, när han skrev till mig första gången. Som min lillebror kommer jag ihåg att jag tänkte.

Han hade ordets gåva. Han skrev så det kändes och beskrev så bra sin tillvaro. Vi skrev på meddelanden en del. Det började med att jag hade skrivit något inlägg om att jag mådde väldigt dåligt och han sträckte ut en hjälpande hand. Först ville jag inte men sen blev det så ändå när han trodde det var hans fel. Att han var felet varför jag inte ville skriva.

Han skrev rätt ofta till mig. Ofta när han var rädd eller hög. Om hans tillvaro. Han visste inte ens att det är olagligt att köpa sex. Jag ville att han skulle söka hjälp. Han var ju bara ett barn med alldeles för stora tyngder att bära. En mamma som tagit sitt liv (har jag för mig) med psykisk sjukdom som skadat honom och en pappa som var (är?) en idiot. Han köpte en Mikro till sin pappa en gång men fick bara skit tillbaka.

Han var omtänksam utan att förstå det själv. Vi pratade om att jag skulle bjuda honom på tårta om jag visste var han fanns för han hade aldrig fått något kalas eller firande på sin födelsedag. Jag skulle ordna det kalaset som han hade låtsas ha fått planerat för sig.

Jag försökte få honom att iallafall se om han kunde ingå i sprututbyten så att han kunde få rena nålar till sitt missbruk men han brydde sig för lite om sig själv.

Ni kanske märker att jag skriver i dåtid. Jag tror inte han lever längre. Han skrev en dag att han skulle lämna bort sina saker. De få han hade så att någon annan kunde få dem. Sen försvann hans blogg. Borttagen. Jag fick inte ens veta hans riktiga namn tror jag inte. Han fick veta mitt när han vad någon skicka ett Mail till honom då han trodde hans Mail var sönder.

Jag undrar ofta vad som hände med honom även om jag känner i mig att han är död. Jag önskade så mycket för honom. Tog reda på saker om hur han kunde få en egen lägenhet istället för gatan. Att han kunde söka hjälp hos soc. Men det ville han inte. Ville inte ta någon annans pengar.

Jag saknar honom även om jag aldrig visste vem han riktigt var. Fick aldrig veta var han befann sig. Kanske gjorde jag för lite men jag visste inte vad annat jag kunde göra med en anonym blogg.

Jag hoppas att du har det bättre var du nu än befinner dig. Att du slipper det helvete du befann dig i.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
♥️ Förstår att deg gör ont i dig. Mendu gjorde nog det du kunde. Det går inte att rädda någon från sig själv som inte kan eller är redo för det. Bra att du känner. Det behöver du.
nouw.com/shining