Att prata tvångstankar

(o)Hälsa, Vården

En sak till jag och psykologen pratade om idag var mina tvångstankar. Jag tyckte det var viktigt att ta upp men nu känns det jätteläskigt. Jag berättade om tvångstankarna om att skada andra och är livrädd att han ska ha missuppfattat mig och tro att jag VILL skada andra när det är så långt ifrån mig som det typ bara går. Samtidigt så lyfts tankarna upp i ljuset och de vill tränga sig på ännu mer när jag låter dem komma fram i samtal. Så sen jag lämnade hans kontor så har tankarna snurrat på ännu mer. Samtidigt som det som sagt känns viktigt att han vet om dem... Det blir alltid så dubbelt för mig. Allt är både bra och dåligt. Upp och ner.

Jag undrar hur många gånger det är kvar av själva utredningen. Jag hoppas att den blir klar innan semestrarna. Men tiden går så fort och vi ses typ bara varannan vecka så vi kanske inte hinner med det innan dess. Han nämnde också att han vill prata med mina föräldrar vilket gör mig lite nervös. Eller mycket nervös. Samtidigt så är det väl också nödvändigt då jag har svårt att minnas hur jag var som barn. Jag vet väl i princip bara att jag var väldigt blyg (är det fortfarande), grät mycket (då mamma sagt det) och inte orkade med vänskapsrelationer särskilt bra. Ville även alltid vara ”duktig” har jag för mig.

Tiden får utvisa hur allt blir. Men jag hoppas att utredningen ”går rätt till” så att jag tillsammans med vården kan komma fram till vilken hjälp som skulle kunna göra mitt liv iallafall lite enklare att leva.

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Jättestarkt av dig att du tog upp tvångstankarna. ❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack fina du ❤️

nouw.com/andothermagictricks