Att prata om förstoppning

Vardag

Hejsan. Hur mår du, på riktigt?

Det har varit en liten blandad dag för mig. Några tillfällen har känts okej andra tillfällen har inte känts okej. Jag började dagen med samtal med sjuksköterskan. Jag vill verkligen inte byta mottagning. Jag vet att jag tjatar om det men det är sånt mina tankar fastnar på. Katastroftankar. Att allt kommer gå dåligt. Sen ältar jag det i flera månader.

Jag tog iallafall upp att det inte funkar för mig att ta den dosen clozapin jag tar. Jag sover bort allt och är så himla trött. Igår tog jag inget och jag har faktiskt kunnat hålla mig vaken hela dagen (tog halva dosen imorse). Men ikväll får jag nog ta fulldos. ÖPT hänger ju på mig och är rädd att göra fel så att jag blir inlagd igen. Jag tog även upp förstoppningen. Jag tycker det är väldigt jobbigt att prata om det så jag skrev det också på lappen jag gav. Jag är sån att om något skulle vara fel därnere så hade jag skippat att söka hjälp typ men nu har det blivit lite enklare att prata om det.

Efter ssk-besök så kom min ledsagare. Vi gick ner på stan och fikade på ett café(????)! Jag undviker sånt då jag tycker det är jobbigt men bra att jag får öva på det. Visserligen med lugnade i kroppen men jag klarade av det!

Efter det så var det att umgås med ökisarna en stund. Så nu är jag rätt så slut.

Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Det var så bra gjort av dig idag! Både att våga ta upp sakerna du tycker är jobbiga och att gå på cafe med ledsagaren.

Jag hoppas att det fortsätter funka bra med denne och att dina problem med medicinen antingen kan lösas eller byta tillbaka till den gamla du hade.

Jag hoppas också att detta med mottagning kommer ordna sig i längden så du får må bättre.

Kram❤

nouw.com/shining