Att få komma ut

Vården, (o)Hälsa

Läkarsamtalet gick inte riktigt som jag ville. Jag vill hem men det fick jag inte. Men jag bad om att få komma ut lite och efter ett flyktigt nej på frågan om jag kommer skada mig så fick jag 2x 30 minuter. Behöver det för att inte bli ännu mer galen. Ska börja med en ny medicin så det är som det är. Läkaren trodde på att den kan hjälpa mig även i låg dos. Men man behöver ta blodprover först varje vecka och sen varannan vecka... Man kunde gå upp i vikt men det var att vissa gör det och andra inte så lite mindre risk än olanzapin fattade jag det som.

Har varit ute och var på Coop och köpte pepsi Max. Det var gott.

...

Var ute en gång till och det var så skönt väder ute. Svalare luft så man faktiskt kunde gå lite utan att svettas ihjäl. Jag gillar hösten ibland. Det jag inte gillar är att det blir mörkt så tidigt. Brukar säga att jag får vinterdepressioner men jag är fan deprimerad året om, spelar ingen roll om det är sommar eller vinter.

Hoppas att du har haft en bra dag, eller iallafall hanterbar ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Det är ju ändå bra att du fick frigång , Två gånger per dag också. Jättebra för lite luft behövs. Får du gå ensam då eller med personal eller anhörig?
Ska du börja med leponex då? Jag hoppas att vad det än är för medicin attd et kan hjälpa mer än som det är nu.
Hur känns det annars då? Är det någorlunda ok på avdelningen?
Pepsi Max var ju bra. Du får ladda upp ett litet lager så det inte tar slut.
Kram❤
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja, att komma ut är verkligen viktigt. Får gå själv tack och lov så slipper fråga om någon kan följa med.

Ja det blir den (clozapin) om mina blodprov ser normala ut imorgon. Jag hoppas att den kan dämpa symtomen lite iallafall. Det är lite oroligt på avdelningen till och från med patienter som pratar högt/skriker så det är lite jobbigt. Saknar personal som finns på allmän men tror också det är att jag vill vara någon annanstans än där jag är.

Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Skönt. Det ser ut som sjukhuset ligger i en ganska vacker miljö ändå. Det är ju också bra.
Då håller jag tummarna för att den medicinen dämpar lite av poblemen. Jag har träffat några tjejer när jag varit inlagd som fått den mot ångest med och det fungerat så du får helt enkelt hoppas.
Stökigt på avdelningen? Det lugnar sig säkert såsmåningom. Klart det är jobbigt med ljuden. Kanske du kan ha öronproppar eller hörlurar på dig.
Angående sista meningen tror jag som du. Det ligger i själen. 💕
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja sjukhuset ligger rätt fint. Ett tag tror jag det skulle flytta in till stan men det ändrades som tur var. Ger mer att kunna gå vid sjön och i grönområden.

Hoppas du får sova inatt. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
moaelins
moaelins,
Kramar💕💕
nouw.com/moaelins
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Kram tillbaka ❤️
nouw.com/andothermagictricks