Åt helvete med allt.

(o)Hälsa, Vården

Jag behöver stöd. Är inlagd mot min vilja. Och nu fick jag träffa läkaren och hon går på vårdintyget... Jag som aldrig skulle hamna på lpt. Men jag klarade verkligen inte av att lägga in mig frivilligt och nu hade jag inte så mycket att säga till om. Max 2 minuter eller något tog väl samtalet. Jag vägrar inte vård bara inläggning så jag fattar inte riktigt och jag har bra sjukdomsinsikt så egentligen är det fel tror jag. Men ”är en fara för mig själv” vilket jag väl dock kan hålla med om. Vad gör man nu?

Ska ladda telefonen nu iallafall.

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/moaelins
Shining
Shining,
Jadu, vad har de för motiv till lpt? Att du är suicidal säger du? Ja, då är det inte mycket att göra just nu än vara där du är. De kan inte låta dig vara hemma om du kommer att skad dig själv så du riskerar att dö. Var är du någonstans nu? Vilken avdelning? Jag tror du är felmedicinerad men det ska jag inte lägga mig egentligen. Jättekrm till dig❤
Försök ta det så lugnt du kan. Inte argumentera emot. Då gräver du din egen grav. Så mycket vet jag. Ju mer du stretar emot desto längre blir vårdtiden.
Vad vil du attde ska göra om du år uttala dig då?
nouw.com/shining
Shining
Shining,
Angående din sjukdomsinsikt så kan du ju mycket väl ha det men om du riskerar att ta livet av dig så kan du inte var hemma. DEt är ju det som är lpt- kriterierna. Att mabn är så sjuk tt man antingen riskerar att skda sig själv farligt mycket, eller andra, eller att mn är så ding i huvudet att mn inte kan ta hnd om sig pga typ en psykos, mani mm. Du uppfyller antagligen det första kriteriet då. Vill du dö? Eller kan du bra inte sluta skad dig så pass att du riskerar att göra det?
Blir verkligen ledsen för din skull. Men lpt måsste förnyas. Först btror jag det handlar om ett akut lpt eller något sedan förlöängs det om det behövs, sedan tror jag det är efter någon månad förnya igen med förhanlingar i någon slags liten sal med advokat. Försök hjälpa till och samarbeta så kan du säkert vara frivilligt inlagd om någon vecka igen.
Men jag funderar på vad DU vill göra. Vad DU vill de ska hjälp dig med och HUR? Kanske du inte ens vet. Det har inte jag heller gjort.
Och då får du försöka lita på dem. Tycker bara tt dina medicinjusteringar hit och dit och byte och upp och ner sistya halvåret gjort dig mycket sämre. Det är min åsikt. Det har blivit alldeles för mycket. DEt blir helt knas i huvudet av att göra så. Det har psyk svårt att fatta ibland.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
När jag pratade med läkaren sa rösterna åt mig att vara tyst också blev jag tyst så då sa de att jag kanske lyssnar på att de säger att jag ska ta livet av mig. Eller att mina tvångstankar på överdos blir så starka att jag inte kan stå emot längre. Läkaren (min) sa att jag inte var riktigt närvarande igår. Så det är väl främst pga att jag är suicidal och köpte mediciner. Jag har dock alltid kunnat vara ärlig med det innan utan att det blivit tvångsvård. Trodde läkaren jag fick träffa idag skulle skriva ut mig då det var samma som skrev ut mig mot min vilja förra gången.

Jyst nu är jag på piva...

Jag vet inte vad jag vill ha hjälp med. Det är väl därför det känns onödigt att vara inlagd när jag inte vet vad jag behöver. Mina tankar kommer förmodligen vara detsamma om en vecka ändå liksom. Jag har svårt att se om jag blivit sämre pga mediciner eller sämre rent generellt. Det går mycket i vågor för mig. Ibland lite stabilare och ibland väldigt ostabilt. Får försöka att inte lägga för mycket i att ssk och läkaren gjorde såhär. Tilliten fick sig en törn.

kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Antagligen är de rädda att du ska skada dig för mycket. Du kanske är av med lpt imorgon redan. Ibland har de låst dörren och sagt att jag fått lpt fast jag bara skulle åka och be om medicin på akuten . DEt händer. Du får avvakta och försöka ta det lugnt.
Det kommer lösa sig det där.
Jag tror i vart fall medicinerna gjort dig sämre till viss del.Det har varit för rörigt. Och de hjälper ju inte ändå. Din kropp behöver lugn och ro och stabilisera sig för at kunna få effekt av en medicin. Inte tolv medicinbyten och justeringar ppå ett halvår. Då mår kroppen och hjärnan piss.
Kram så länge❤
Vila lite om du kan. Drick litete och titta på tv bilderna eller något.
Får se var du hamnar på för avdelning nu då. Nej, fy fan för psyk . trots att det behövs så är det vedervärdigt att var där tycker jag.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja, jo det har nog blivit för mycket, för snabbt. Alla är väl frustrerade att jag mår så dåligt. Ska få flytta till psykosavd sa de nu, jag som ville till allmän iallafall... Så lpt är väl kvar tills på måndag iallafall då jag lär få träffa läkaren...

Tack för dina ord, kände mig så förvirrad och rädd. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det kommer lösa sig den där situationen. Men börjar de mixa ytterligare i dina mediciner så blir jag helt matt. Det är bra att de bryr sig att du inte ska ta ditt liv dock. Hur blev det såhär? Var du på samatl hos läkaren eller var du på akuten eller har du skadat dig mer?
Försök vila och lita på din ssk. Ta en timme i taget.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det lär säkert bli någon ändring i medicinerna. Om läkarna får som de vill vilket de kommer få.

Jag berättade för ssk precis som jag brukar med självmordstankar, planerandet, rösterna och att jag skar mig själv igen. Sånt jag sagt tidigare utan att det blivit tvångsvård av det. Så det är väl därför jag känner mig lite förvirrad; varför denna gången? Visst har det varit tal om vårdintyg tidigare så kanske är det vara så att denna gången såg de att jag verkligen inte ville läggas in Och ville inte gå med på att de skulle ringa mina föräldrar heller. Så ssk hämtade min läkare och han skrev vårdintyg.

Fick veta att jag är framme i kön i terapi också så nu måste jag bli stabilare så att jag kan klara av att börja i terapi.

❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Jag hoppas bara att det blir lite bättre för dig .
Goda nyheter att du kan börja terapi när du är stabil nog. Det var roligt att höra. DEN tror jag kommer göra dig en väldig nytta. Men den tar tid. Och det får det ta. Mycket bra nyhet
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag hoppas det. Livrädd och förväntansfull.
nouw.com/andothermagictricks