Ångest, ångest och ångest

(o)Hälsa

Morgonen var inte snäll. Hemsk. Igår var också jobbig. Tänkte sovit i lägenheten men bröt ihop efter knappt 40 minuter där så fick åka till mina föräldrar igen. Har sån grov separationsångest just nu och bilder spelas upp i huvudet på hur mina nära dör. Försvinner. Så det tillsammans med mina egna självmordstankar fick mig att gråta hela förmiddagen.

Jag vill dö samtidigt som jag får så himla dåligt samvete över det när jag just nu kan se att jag betyder något för min familj. Hur kan jag vilja dö när det innebär smärta för dem? Men jag orkar inte mer snart. Orkar inte stå ut mer i det som inte går att hantera. Jag vet inte om jag egentligen vill dö. Men jag vill iallafall inte leva. Försöker. Försöker överleva. Distrahera mig.

Idag fick jag träffa ”min” sjuksköterska igen. Det var både skönt och jobbigt. Hon har lite mer konkreta tips och ligger på lite mer så jag får mer sagt. Som att tänka mottankar. Tänka att mina föräldrar lever nu för annars är de döda redan innan de ens dött. Sen ensamheten jag känner. Tänka mot att jag har mina föräldrar, syskon och djur. Försöker iallafall.

Trött på det här ”livet”.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Så himla ledsen att du har det sådär. Jag kan verkligen förstå hur du känner. Du kanske inte vill hundra procent men kan inte heller leva? Du måste få hjälp med hur. Så bra att din ssk är mer aktiv. Hoppas att du fått bra tips.
Mottankar vet jag inte vad det är. Bra att du försöker med dem.
Försök överleva tills du kan leva.
Eller vill du vara inlagd? Skulle du må bättre av det? Känns det som att det ka ske nunde lugna dig och hjälpa dig?
Kram♥️
Andas andas andas.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Min ssk frågade om jag ville lägga in mig men just då orkade jag inte med det heller. Så svårt att veta vad jag vill när alla tankar är överallt och ingenstans. En tanke som vill det ena och andra som vill annat. Svårt att sortera. Men jag försöker att tänka att jag ska ge det en chans, att en tex utredning kan göra att jag får annan hjälp som kanske är mer anpassad efter de svårigheter jag har. Ssk sa att det står bla ptsd i min journal nu så kanske kan terapi göra att jag känner att jag orkar leva? Så jag försöker hålla ut men det är, som du vet, svårt. Svårt när huvudet hela tiden nämner död.

Kram <3
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Jo, jag vet. Det är mer än svårt. Ordet svårt känns futtigt det med.
Bra att det står med i din journal nu i alla fall. Så att de kan anpassa hjälpen mer och mer efter dina problem. Hoppas utredning om autism också blir gjord inom en snar framtid.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det hoppas jag med. De sa ett halvår i vintras/våras så det borde bli av till hösten förhoppningvis
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
När du känner eller om, att du verkligen hundra procent vill dö så hoppas jag verkligen att du ringer eller åker till akutpsyk. Innan tankarna får dig att tänka luddigt.
nouw.com/shining