24 år

(o)Hälsa, Vardag

Igår fyllde jag år. Tårta och sibylla med sötpotatis pommes från Max. Förra året (tror jag det var) på min födelsedag, så kräktes jag flera gånger om. Så fort något kom ner i magen blev det toaletten efteråt. I år så kräktes jag inte en endaste gång. Men åt ändå av allt. Det var sjukt jobbigt och idag känner jag mig misslyckad men jag vet att detta är ett steg framåt. Kanske till och med flera steg framåt.

Kram ❤️

Min syster hade fixat sifferbalonger till mig❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Men vad fint med ballongerna!🥰 Har redan sagt grattis men jag säger det igen. Stort grattis fina du!

Samt framstegen är en mils framsteg ju. Fattar det jobbiga men fan, vad bra du är.

Hoppas att du fick nåt fint i present som du gillar. Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack igen fina du❤️

Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
VardagsBorderline
VardagsBorderline,

Grattis i efterskott!

Och tänker att mat får vara jobbigt och alla jobbiga känslor kommer ju ändå från något. Du kanske ska göra något kul idag? Eller avslappnande som en promenad eller bad så du kanske mår lite bättre? ❤

nouw.com/vardagsborderline
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack!


Jag, min syster och pappa var ute en runda och åkte skridskor. Det var skönt att göra något som jag brukar gilla även om det inte kändes så mycket idag. Jag kom ut en runda iallafall ❤️

nouw.com/andothermagictricks
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Visst är det kul att fylla år?, jag ÄLSKAR när andra fyller år i min närhet, ❤️.. Nu senast min flickvän som blev 46 ell 47 år gammal 10 feb, (har lite svårt här m siffror och skäms ibland för det är 😔 men i mina ögon fyllde hon 25, ☝🏻).. Hursomhaver, det jag då älskar är att man får baka tårta då vilket jag gjorde och hon blev såå TACKSAM, (här behöver hon inte skämmas för att ej visa ngn TACKSAMHET, 😂 lol) jag hade verkligen lyckats m den som brukligt f.ö. och det gjorde mig GLAD och på bra humör, 🤘🏻🎂🤲🏻🍰👍🏻..


Brukar du också ALLTID baka ngn tårta dessa dgr?

KRAMAR fr lilla mig, önskar DIG en forts TOPPENDAG, 🤗🙏🏻😇..

nouw.com/joakimramqvisthallin
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tycker det är roligare när andra fyller år i min närhet då jag inte är så glad i uppmärksamheten man får när man fyller år.


Fint att du gjorde en tårta. Här blev det köpt prinsesstårta 😍 väldigt gott det också. Jag brukar baka då och då men inte så ofta tårta faktiskt.


Hoppas du också har en bra dag idag kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
moahhansson
moahhansson,

Grattis i efterskott !:)

nouw.com/moahhansson