Header

"Hvem er vi? Vi er..." lyder en stemme fra radioreklamen vi lytter til. Det blir stille en stund.
"JA, HVEM ER VI DA?!" hyler kjæresten min komisk fra førersetet, og jeg ler lenge.
"Du vet, når jeg vil få deg til å le, så tenker jeg bare hva ville Harald Eia gjort" fortsetter han. Han vet at jeg er nervøs, og jeg setter pris på at han prøver å få meg til å le. Jeg vet ikke om det er vanlig å være nervøs for første skoledag når man går i tredjeklasse på universitetet, men jeg har tilbragt det siste halve året i praksis, så det er tross alt en litt annen hverdag jeg skal tilbake til. En hverdag uten de nærmeste venninnene jeg fikk her. De har begge flyttet. Det skal selvfølgelig ikke bli noe problem å være sosial dette året! Vi blir en intim liten klasse på seks elever, og to av jentene i klassen har jeg kjent siden førsteåret so it shoud be good!

For meg ser dette semesteret ganske travelt ut. Likevel fikk vi beskjed av læreren vår om at dette året kanskje blir et av våre roligste. Jeg tror likevel det kommer til å kreve en del disiplin. Vi har ikke lenger forelesning hver dag med den samme klassen til den samme tiden. I stedet har jeg forelesninger to dager i uken i tre forskjellige fag, resten blir lesedager. Halvåret er fullpakket, og jeg har en følelse av at det kommer til å gå veldig fort! Deretter har jeg igjen å skrive bacheloroppgave og så er jeg ferdig. Rart å tenke på.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Go easy on me! Dette er mitt aller første forsøk sittende foran et kamera, og jeg er kjempenervøs for å legge ut denne lille videosnutten! Youtube er noe jeg synes ser kjempegøy ut! Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve meg. Men lyset i denne leiligheten er tidenes verste, så jeg må bare beklage overredigering av lys og farger- there was no help for it. Si hva dere synes!

Likes

Comments

Dette innlegget er long overdue, men aktivitetstavlen min har rent over av gjøremål og avtaler denne uken. Det er jo alltid hyggelig selvvfølgelig! I dag har det dog blitt litt sofa og Netflix. Jeg har nemlig ikke følt meg helt bra i dag. Krysser fingrene for at det er noe forbigående fordi jeg har veldig lite lyst til å møte opp til første skoledag på mandag med dryppende nese og røde øyne...

Her kommer en aldri så liten oppdatering!
Jeg ankom Stavanger togstasjon mandag klokken tolv på formiddagen etter åtte timer med reise i en overraskende full kupé. Alle som kjenner meg vet at jeg er et hjemmekjært lite menneske, og jeg klarte bare såvidt å holde tårene tilbake da jeg vinket farvel til det røde tømmerhuset vårt for denne sommeren. Det er heldigvis ikke lenge til jeg returnerer. Gleden var selvfølgelig stor da jeg fikk se igjen kjæresten min som jeg ikke har sett siden juni!

Denne uken har jeg gått til innkjøp av diverse ting jeg trenger til skolestart samt en hel haug av nye bøker som jeg aldri i verden får tid til å lese nå som skolen starter! Jeg har brukt dagen til å plotte inn alle forelesninger, gruppeoppgaver, arbeidskrav og eksamensdatoer for dette semesteret- det blir noen travle måneder framover. In the spirit of "back to school" har jeg også latt en frisør gå over håret mitt for å gi det en litt freshere look. Jeg har også handlet inn litt nye (veldig nødvendige) klær til skolestart. 

Nå kan mandagen bare komme!

Likes

Comments

Sara, Vilde og Andora. Slik lød trekløveret som var helt uadskillelige på universitetet. Kom jeg inn i et klasserom alene var det alltid noen som lurte på hvor jeg hadde gjort av Vilde og Sara. Det var oss tre. Vilde byttet studie og flyttet til Fredrikstad, Sara har flyttet studiet sitt til Oslo, og jeg blir igjen i Stavanger i et år til. Det er skikkelig trist når noen som har det så gøy sammen som vi har ikke kan være sammen hver dag lenger. Det stikker litt. Men vi skal i hvert fall aldri slutte å sees! Vi fant endelig en dag da alle hadde tid til å møtes, det ble bagels, vin og masse catching up. Planen er Oslo når jeg er ferdig med graden min i Stavanger. Da blir det forhåpentligvis lettere å sees oftere også!

Siste helg før hjemreise. Denne ferien har vært helt fantastisk. Så fantastisk at det er en del av meg som synes det er utrolig synd at det snart er over. Det har gått så fort! Likevel har jeg vært i feriemodus så lenge nå at jeg gleder meg litt til å komme inn i rutiner igjen. Treningen skal tas opp igjen- feriemenyen må legges litt på hylla. Jeg har også en masse miniprosjekter i tankene som skal settes til livs! Stay tuned!

Likes

Comments

Instagram@andorahylland