...

...


G E N S E R | | BRANDY MELVILLE B U K S E R | | BIKBOK B L A Z E R | | GINA TRICOT


- J

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

god formiddag

Det har gått en stund siden vi oppdaterte bloggen. Det er det mange grunner til. Derfor tenkte jeg at det var på tide med en oppdatering. Og forhåpentligvis oppdatere oftere fram mot sommeren.

For øyeblikket spiser jeg en omelett med vårløk og mozzarella, pluss tomater og litt paprika. Framover skal jeg spise mindre kjøtt. Tidligere ville jeg hatt bacon i omeletten, men med tanke på prosjektet er det erstattet med grønnsaker. Hittil har jeg en dokumentert dag uten kjøtt. denne uka, og ser meg fornøyd med det.

Senere i dag skal jeg treffe en venninne som det er lenge siden jeg har sett. Det gleder jeg meg veldig til.

Hva skal dere i dag?

- J
Hvor fint er ikke mønsteret inni squash

...Likes

Comments

Hei,

Da er julaften over og jeg kan slappe av. Siden førjulstiden har vært så stressende har det blitt en liste med noen ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av juleferien, blant annet å gå en tur. Jeg går som oftest til skolen eller når jeg skal steder i nærheten, men jeg har faktisk ikke gått tur på veldig lenge.

Ellers har julefeiringen min vært utrolig fin i år. Jeg har vært med familie og venner siden skolen sluttet den 21. desember. En liten fun fact om 21 - 24. desember er at jeg har spist pinnekjøtt alle dagene.

Jeg/vi har planer om å bruke juleferien til å komme i bloggmodus.


Hvordan har deres julefeiring vært, og har dere noen spesielle planer i juleferien?


- J

  • 57 Lesere

Likes

Comments

17. desember er det klart for det etterlengtede russeballet, og jeg er derfor på jakt etter en passende aftenkjole. Kjolen under er fra Floyd, men er fortsatt usikker på om det er denne det blir.

Forslag til butikker jeg kan stikke innom i Oslo-området? Kom gjerne med forslag - trenger gode tips!

-A

Likes

Comments

Hei dere,
På søndag bestilte jeg meg to produkter fra The Balm, og da jeg våknet i går lå det en ulest melding fra posten. Pakken lå nå i postkassa. Så jeg løp ut i pysj og åpnet postkassa med et smil. Der lå de to nye medlemmene av sminkekolleksjonen min.
Så nå har jeg skaffet meg en highlighter, (eller to utfra beskrivelsen på pakka). Cindy-Lou-Manizer som er mer rosafarget kommer jeg nok til å bruke mer som blush, med tanke på at jeg er ganske lys i huden.

Som dere ser har jeg klart å skrape opp den ene med neglen allerede :/

- J

Likes

Comments

Memories of Vienna

-A

Likes

Comments

Gater fylt med alt fra Gucci til Vuitton, innbydende cafeer og hyggelige mennesker. De siste dagene har blitt tilbrakt i Wien, og jeg har lært at jeg definitivt ikke er så god i tysk som jeg trodde.

 - A

Likes

Comments