24.11 - En måned til juleaften, og vi starter med et besøg i LEGO House (Inviteret)

#inviteret af LEGO House

Der er under en måned til juleaften, og næste søndag er det allerede 1. søndag i advent. Vi har taget forskud på julen (som så mange andre) - igår var vi nemlig inviteret en tur til LEGO House for at se og opleve dette års juleudstilling.

Der gik ikke længe fra vi ankom til at man kunne mærke julestemningen.. for allerede ved indgangen ser man julelys på hele bygningen og juletræer både udenfor - men også indenfor kunne man hurtigt fornemme den fantastiske julestemning.

Allerede inde i forhallen kunne man opleve utroligt meget julestemning. Da vi får smidt jakkerne i et skab, opdager vi hurtigt en kæmpe bunke med flere tusinde grønne legoklodser. Her kunne man få lov til at sætte klodser på hvert lag af det kæmpe store juletræ der skulle bygges.

Nogen gang virker det som noget man er blevet bedt om at skrive, men dette er kommer helt oprigtigt og ærligt:

Vi er nu oppe på 3. besøg i LEGO House, og hver gang vi besøger det, ender det altid med, at vi voksne bliver mere optaget, overrasket og imponeret af de detaljer der er rundt omkring i huset. Jeg tænker helt sikkert ikke vi har opdaget alle ting endnu. Men en af de ting vi fandt ud af denne gang, var hvad man egentlig brugte det her LEGO City Architect til. Jeg tænker vi de første par gange har synes det var vældig sjovt bare at flytte pladerne for at se, hvad lysene kunne. Men se så her:

Når man har opfyldt alle de små LEGO figures ønsker om pladser (parker, by, shopping osv) så giver det point på pladen, og til sidst ender det med - i dette tilfælde - at de alle løber ind på stadionet og ser et racerløb.

Tilbage til det her med, at man som voksen selv bliver fuldstændig optaget af at være i LEGO House kan nok ses her... For hvem mon der egentlig har bygget denne snemand..

Men det er jo ikke en rigtig jule-oplevelse hvis der ikke er en fortælling fra et juleeventyr, foran en pejs med en sok og et juletræ? Det var der også tænkt på - og det var gjort hyggeligt og børnevenligt.

Hvis ikke man kommer i julestemning af alt det ovennævnte, så kan det være man ender med at blive det ved at se den super hyggelige juleudstilling af LEGO julepakker fra de forskelige år.

Uanset om man besøger juleudstillingen i LEGO House (som er der fra 24. november til 30. december), så er LEGO House et besøg værd, og når man snakker om de har oplevelser, så må det alt andet lige være ret væsentlig at nævne, at personalet får 5 ud af 5 stjerner for service, interesse i de besøgende, tilgængelighed og deres egne interesse i at lege og bygge med LEGO.

Det er imponerende at se, de ting som medarbejderne selv laver og er med til at lave. Som ansat i LEGO House må det tænkes at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad de kan finde på at lave og bygge. He er der for eksempel lavet en Lucia-krans af LEGO - til Sofias helt store begejstring.

Jeg håber ikke at jeg har tabt dig helt for at læse og kigge med, man kan næsten ikke lade være med at lade sig rive med når man skal fortælle om hvor sjovt det er at være i LEGO House. Du kan også bladre tilbage på min Instagram og se tidligere opslag fra vores besøg.

Hermed slut på mit første rigtig lange blog indlæg, hvor jeg har prøvet at begrænse mit til nogle af de vigtigste punkter ved at skulle besøge LEGO House - som selvfølgelig sluttede ved dagens ende, med en tur i LEGO Store.

#smildetschmidter

Synes godt om

Kommentarer

blogaboutkathrine
blogaboutkathrine,
Sikke et dejligt event i var inviteret til, og ser ud til børnene hygger sig 😉. Så hyggeligt!
nouw.com/blogaboutkathrine
andersstormdk
andersstormdk,
Jeg ved faktisk ikke hvem der hyggede sig mest, LEGO er jo fantastisk for alle aldre 😅
nouw.com/andersstormdk