Skönhet

Idag så for jag & Andreas hem till mej i Skellefteå för att jag börjar om skolan på onsdag och att pendla med buss är då inget alternativ för mej hehe, men iallafall så hade jag ett paket väntades här hemma så lite taggad var jag ändå!

Vi hann inte vara hemma länge innan Andreas var tvungen att fara hem igen, kommer bli konstigt att måsta sova själv nu då jag i princip bott hos han hela sommaren.

Här är iallafall sakerna jag fått hem från Lyko!


Fick hem ett contourkit från Nyx som jag velat prova huuur länge som helst då jag hört så mycket bra om det! Och jag testade highliterna som man kan se på bild 2 och dom är så sjukt pigmenterade! Blev typ bländad.

Sen så beställde jag hem dipbrow från Milani, min andra är i princip slut så behövde påfyllning.

Köpte även 3 cream lipsticks från Nyx i lite mörkare färger, men det blir nog snyggt nu till höst, har dock inte hunnit testa dom än men det ska bli kul!

Countour kit HÄR . Dipbrow HÄR . Läppstift HÄR .

Likes

Comments

Inredning

Jag och min pojkvän har varit och kollat på ett hus som vi förmodligen kommer att köpa inom en snar framtid, och självklart så har jag börjat kolla på inredning och funderat över hur det ska se ut!

Det jag älskar mest är att jag & han är så himla överens om hur vi vill ha det, hur amazing är inte det?

Iallafall så är det här några få av mycket saker som jag vill dekorera vårat framtida hem med!


Länk till alla prylar:

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Likes

Comments

Ja, då är det här mitt första inlägg på bloggen då, tänkte väl skriva lite saker om mej själv då typ.

Heter som sagt Sanna och går tredje året inom Hotell och turism linjen och är 19 år. Bor hemma med min familj i Skellefteå och har världens finaste pojkvän!

På den här bloggen så kommer jag väl mest att skriva om min vardag & kanske lite skönhet osv, det som kommer helt enkelt!


Likes

Comments