Nu börjar mitt första år snart att ta slut och tanken var ju först att jag skulle komma hem efter ett år, men nu är det så att jag har beslutat mig för att förlänga och stanna kvar här i 9 månader till. Så jag kommer att komma hem i Januari 2018 istället. Jag har haft ett bra första år med min familj, men jag har ändå beslutat mig för att förlänga med en annan familj. Jag trivs så himla bra i det här området så jag ville väldigt gärna bo kvar i närheten av min första familj, mina kompisar och såklart NYC. Min nya familj bor i Darien, grannstaden till New Canaan och jag kommer även där att ta hand om tre barn, men denna gång är barnen tjejer, så det blir spännande!

Jag ser fram emot att se vad det här året tar med mig på för äventyr!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att igår fick jag äntligen träffa dessa killar igen. Vilken lycka det var! ❤️

Likes

Comments

Efter sju månader här i staterna utan min familj kommer jag imorgon (söndag) att äntligen få träffa min pappa och lillebror igen. Det är svårt att förstå att de verkligen är påväg hit och att jag ska få umgås med dom i 1,5 vecka. Fantastiskt! Jag är så exalterad!!

Likes

Comments

Så från ena veckan till den andra blev det höst. Vi har haft himla tur här borta med vädret, varmt från maj till mitten på september. Vilken stor skillnad det har varit jämfört med hemma i Östersund. Förra veckan hade jag på mig shorts och hade picknick utomhus med två av barnen. Den här veckan är det däremot långbyxor och tjocksockar som gäller.

Likes

Comments

Tiden bara rusar iväg, idag har jag varit här i USA i 6 månader!! Förstår inte vart tiden har tagit vägen samtidigt som det känns som att jag har varit här i en evighet. Jag trivs himla bra här borta, men jag saknar alla er där hemma! ❤

Likes

Comments

Igår (torsdag) åkte jag in till NYC med hela familjen. Vi splittrade upp oss lite och befann oss på olika ställen. Jag hade hand om minsta och vi gick runt i central park. Helt fantastiskt att kunna gå runt och upptäcka ställen i central park som jag aldrig varit på, och samtidigt jobba! Vi hade även med oss en boll som vi lekte med. Vi mötte upp de andra igen när det var dags för lunch. Eftermiddagen spenderade vi på en play ground i Central park innan det var dags att åka hem.

Vilken fantastisk bra jobbdag jag hade! Älskar verkligen NYC ❤️

Likes

Comments

Vart tog de senaste veckorna vägen? Tiden har rullat på så fort, jag har jobbat mycket och sedan gjort saker direkt efter jag slutat jobba. Har bland annat hunnit med ett besök till Ikea, läst en bok i en park, varit på carnival, bowlat med familjen, bakat en tårta, utgång, varit in till NYC, spenderat en dag på stranden och varit på baseball match. Jag har även spenderat en helg i Washington DC, men det kommer ett eget inläggen om det.

Likes

Comments

Att äntligen få träffa Fanny och Ellen igen var en energikick. De är så otroligt härliga personer och det är alltid lika mysigt att få umgås med bara några svenskar ibland. Det är ju inte så ofta som jag gör det, så det blir speciellt roligt de gånger då det faktiskt händer! 

Vi åt middag tillsammans och jag åt lax för första gången på 4 månader. Supergott! Vi avslutade kvällen med att Bowla. Ellen flyttar till Boston med sin värdfamilj på torsdag, så fick krama henne hejdå. 

Likes

Comments

Innan jag åkte hit till USA fick jag en bunt med kuvert av Agnes som jag skulle öppna när jag kände olika saker. Idag var det dags att öppna det här kuvertet. Åh vad jag saknar dig min vän! Saknar alla mina vänner där hemma! ❤️

Likes

Comments

Min helg var inte så speciell den här helgen, jag jobbade mest. Men igår (söndag) när jag hade slutat kom Nanda, Leo och Alex och hämtade upp mig. Vi åkte och åt "Allt du kan äta" sushi. Supergott! Testade flera olika sorter som jag aldrig testat förut. En sort som jag tyckte var lite konstigt först, men som faktiskt var riktigt god, var sushi med sötpotatis. Kommer definitivt att gå tillbaka till det stället nästa gång jag är sugen på sushi.

Likes

Comments