Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid velat ha en walk in closet vilket jag äntligen fått i nya lägenheten. Denna har min duktiga sambo byggt efter mina önskemål. Jag känner mig faktiskt riktigt bortskämd som har en pojkvän som är duktig och bygger saker som jag vill. Denna är byggd av en malmbyrå, mdf & konsoler från IKEA. Det enda som saknas är spotlights som vi ska sätta in i taket på varje fack. - Så nöjd!

Likes

Comments

Nu är äntligen den nya matgruppen på plats. Det blev betydligt mycket snyggare med ett större bord eftersom att rummet är så stort. Vi hade turen att få bordet av Claes föräldrar & vi hade redan fyra stolar så vi behövde bara beställa två till.

Likes

Comments

För två veckor sedan fick vi nycklarna till den nya lägenheten & renoveringarna har börjat. Det är dock mest ytskikten som behöver fixas till, väldigt skönt att badrummet var redan renoverat fint eftersom det är så mycket jobb med att göra om badrum. Det som vi hunnit klart än så länge är sovrummet & hallen.

Lite trist att lämna vår fina lägenhet i Ursviken men vi kände att det var dags att flytta in till stan eftersom vi spenderar mest av vår tid där ändå! Men denna lägenhet kommer bli jättefin då vi renoverat den färdigt!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har haft fullt upp & det har hänt otroligt mycket senaste veckorna. Har jobbat en hel del, pluggat och gjort annat roligt med familj & vänner. Har även hunnit handlat lite julklappar - älskar verkligen att handla julklappar. De flesta paket jag handlat ännu är dock till Harry, han är ju även den som det är absolut roligast att handla till. Det är dock inte endast julklappar utan även presenter till Claes somfyller år nu i december.

I helgen väntar middag med Felicia & utemiddag med Claes också. Vi ska fira mitt nya jobb som jag har fått & som börjar redan på onsdag. Dock inte heltid förrän 16 januari då jag tagit examen. Känns så otroligt skönt att veta att jag har jobb efter examen vilket har varit en stor oro för mig innan. Så det måste ju självklart firas!

Likes

Comments

Ännu en helg har bara rusat förbi. Denna helg har bestått av jobb vilket kan vara en anledning till att det gått extra fort. Nästa helg är dock nästan jobbfri så det blir skönt att bara få umgås med Claes och massa vänner.

Kuddarna på bilden ovan ska dock bytas ut till kuddar med mer höstfärger. Har beställt hem sammetkuddar i vinrött till mig & lina som förhoppningsvis kommer i veckan. Börjar bli så mysigt nu när det är mörkare och man kan tända ljus, det är det absolut bästa med hösten.

Likes

Comments

Mysig helg med min älskade sambo, har så otroligt tur som har honom. I helgen lagade vi dessutom en supergod middag tillsammans. För att få prova något nytt så använde vi oss av knorrs Indian Tikka Masala, riktig god faktiskt. Rekommenderas!

Likes

Comments

Lite nya möbler har fått flytta in hos oss. Spontanköpte nya stolar till köket häromdagen. Tyckte att det var så vitt hemma hos oss så jag ville bryta av med något svart istället. Blev faktiskt riktigt bra & nu känns det roligare att sitta & äta i köket.
Vår nya soffa som vi väntat på i 10 veckor kom igår. Jag var så otroligt glad då den äntligen kom, tyvärr varade lyckan inte så länge då vi upptäckte att det var hål i förpackningen & att det lett till att det var en stor fläck på ena sidan av soffan. På grund av fläcken var det bara att reklamera den & hoppas att de löser det på något bra sätt. Eftersom det tar tid innan de fixar det så har vi gjort en nödlösning där vi hängt en filt över armstödet där fläcken är. Inte direkt som jag vill ha det men det får duga för tillfället.

Likes

Comments