Idag var jag hemma från skolan för har varit sjuk, jag har för det mesta solat, kollat film inprincip hela dagen kan man väl säga och bara varit allmänt nere. Men nu på kvällen börjar jag känna mig bättre och tog en liten söt prominix med finaste vännen Ebba. Är så sjukt glad och lycklig att jag har henne, älskar henne massor. hon finns alltid där när jag mår dåligt och får mig alltid på bra humör. 

I alla fall, imon blir det skola och jag tror inte att vi ska göra så himla mycket i alla fall, vi ska förbereda denna legendariska sommarfest våran skola fått för sig att vi ska ordna på onsdag, haha. Skickade in det sista arbetet idag också så nu är det ingenting kvar i hela nian och nu väntar gymnasiet, underbart! 

Hoppas ni har det bra, puss hej

       

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen sprang jag Göteborgs varvet och det var en egen liten historia i säg skulle jag vilja säga, så tänkte berätta hur det var! Haha

Jag började med att springa med Julia nästan allt vad jag hade i början för att inte komma efter, eftersom att det bara var 5 km så tänkte jag att det är lika bra att springa på så fort man kan hela tiden för att kunna få en bra tid och att det bara var en liten skit sträcka. Men så var det inte riktigt,
efter ungefär 4 km började mitt blodtryck minska och jag blev helt snurrig i huvudet, och fick lite svårt att andas (så duktig som jag är tänkte jag inte på att ta astma medicinen innan..)

Så tillslut så svartna ögonen på mig och jag bara ramlade ihop helt enkelt, mina ben orkade inte och jag blev helt chockad för det har aldrig hänt innan när jag sprungit sån kort sträcka. Så jag blev "övertramp" eller vad man ska kalla det, och hade slut på syre i kroppen så fick åka ambulans in i mål, så man kan säga att jag på ett sätt kom allra först, och sen började de trycka i mig massa sportdryck och andra saker för att få tillbaka mig sockret i kroppen och så fick jag påfyllning på andningen, så det va en rolig upplevelse i sig.

Haha var dock ganska pinsamt skulle jag vilja säga, men det va såpass roligt att jag blev tvungen att dela med mig! Haha

Likes

Comments

Idag är det lördag, vilket innebär att det var träning tidigt på morgonen idag, vilket inte gick super bra faktiskt men det var kul i alla fall, var väldigt trött!

Sen åkte jag hem åt lunch och la mig liten stund på solstolen, hur varmt och skönt väder som helst. Sen skulle egentligen Sara komma till mig men det blev inte så, så jag var hemma hela kvällen och gjorde ingenting, var med mina fina systrar, dansade, sjöng och dampade som bara vi kan.

Nu är det dags att nana och jag är jätte trött och sur på livet, vet inte vad jag ska ta mig till, trodde de skulle bli bättre men blir bara värre just nu faktiskt.. Aja, kram på er.

Likes

Comments

Äntligen är alla nationella avklarade, hur skönt som helst verkligen! Idag hade vi i både SO och franska muntliga, det gick bra vilket var väldigt skönt!

Efter skolan missade jag första tåget in till Göteborg, så jag joinade och gick till frozen yoghurt i Kungsbacka som precis öppnat, jag åt inte, men det såg väldigt gott ut!

Nu sitter jag på tåget påväg in till Göteborg för att träffa Julia, har saknat henne massor verkligen och ska bli så himla kul att äntligen träffa henne! Hon ska förmodligen sova hos mig och vi ska ha våra myskvällar som vi brukar.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

idag var jag barnvakt åt denna ängeln så länge mamma och pappa var inne i Göteborg, finns verkligen ingen som denna tjejen. älskar henne nått otroligt mycket. hur dåligt jag än mår får hon mig att må bra. Min lilla skatt. 

Likes

Comments