Blev en kanon helg för mig! I lördags blev det födelsedagsfirande och utgång med massa tjejer och det var så roligt att få gå ut med bara tjejer! Och igår söndag var det jobb och det gick super! Så nöjd över denna helg. Nu är det bara att ladda om för ny vecka! 🌸

Hann även dra in lite slingor i håret i fredags så nu är man helt blond igen och jag älskar det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig dag det blev! Ledigheten började med en sovmorgon och efter det träffade jag Johanna och kikade runt på lite shopping och lunchade. Och nu ikväll har jag precis vart på stan och käkat middag med familjen och myst, en helt perfekt fredag. Imorgon fortsätter ledigheten men då blir det mer partaj och kanske lite mer sol vi får hoppas på det!

Hittade även på min superfina väska från river Island som jag köpte i London i Mars. Hade helt glömt bort den men den tittade fram nu lagom till våren!

Likes

Comments

Godmorgon! Vilket fint väder det är här i Västerås idag inte som igår när det var alla årstider bara inom några timmar. Idag ska jag tillbaka till jobbet så laddar upp med nya tag och hoppas på att denna vecka blir bättre än någonsin! Ge sig själv lite boost i vardagen och bestäm dig för att det ska bli bra! Glöm aldrig det ge dig själv boost dagligen!

Idag blev det soygurt (creamy vanilla), gluten fri kick med färska jordgubbar och såklart en kopp kaffe en perfekt start på dagen!🍓

Likes

Comments

I November kommer mitt flyttlast gå och dagen jag flyttar hemifrån är här. Så otroligt nervös och förväntansfull! Jag har redan satt igång med att fundera på hur jag vill ha det men så svårt när allt är så snyggt! Så nu ligger jag i stort sätt varje kväll och glor på inredning och klipper in och klipper ut. Resultatet på lägenheten i November kommer nog bli bra har ju några månaders planering framför mig! Till dess kommer jag väl ha några olika idéer och hinna få nya!

Likes

Comments

Tog en sovmorgon fram till elva imorse och direkt iväg till jobbet som började 12. Ingen frukost och ingen lunch energin har legat på noll med försökt haft humöret uppe! Efter några timmars jobb blev det hem för att göra Cassandras naglar, blev mycket småprat vilket man alltid uppskattar. Vi gjorde lite nude med glitter! Super snyggt!?

Mer nagelbilder finns på instagram @nagelterapeuten 

Likes

Comments