Jeg var så heldig at komme til New York, med min elskede far, i sommeren 2017. Det var en helt fantastisk tur, til et helt fantastisk sted, som havde massere at byde på!

Jeg har samlet nogle af de mange billeder, som der blev taget undervejs, som viser god stemning, lækker mad og et par af de seværdigheder som vi så.

Hav en fortsat god sommer.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I dag, manag d. 19. juni, har jeg haft sommerferie siden i fredags hvor jeg var oppe til min sidste eksamen, nu sidder jeg bare og venter på at det bliver søndag hvor jeg skal til New York med min far i en lille uges tid. jeg har aldrig været i New York og er derfor meget spændt og glæder mig helt vildt. jeg har dog høje forvæntninger, og er ikke i tvivl at de nok skal blive indfriet! det bliver fantastisk at kunne gå ned af time square med en af de vigtigste og elskværdige mennesker i mit liv.


Dagen efter jeg kommer hjem fra New York går turen til Lundeborg på Fyn, med min skønne farmor og kusine. Den er en tradition som vi gør hver sommer og som har varet ved i ca. 10 år. Vi lejer altid en hytte som ligger lige ud til vandet og tæt på Lundeborg havn, hvor vi dagligt går ned og får en lille is;)

efter Fyn har jeg et par uger at være hjemme, hvor jeg skal være sammen med mine venner og højt sandsynlig også skal i sommerhus.


Efter det går turen til Thailand med min mor, far, lillebror og farmor. Thailand vil for altid være i mit hjerte da det har været der vi altid rejste hen da jeg var mindre for at besøge min farmors bror og hans kone som bor på Phuket. dog i år skal vi ikke bo på Phuket, men Khao lak som ligger nord for Phuket. Vi skal bo på et fantastisk hotel som vi også har boet på før for et par år siden.

Likes

Comments

Så kan jeg officielt sige, at jeg er blevet færdig med alle mine 9 klasses eksamener, og det betyder at jeg derfor skal finde en ny vej i livet. Og den vej hedder i mit tilfælde "efterskole."

Jeg har valgt at tage på efterskole, fordi jeg gene vil mærke efterskole stemningen og sammenholdet, der er når man bor sammen med og hele tiden er omringet af sine venner og bekendte. Jeg har dog været i tvivl om hvilken efterskole jeg ville vælge, men er kommet frem til en efterskole, som jeg håber og tror er den rette for mig.

I ønskes alle en fantastisk sommerferie, og held og lykke til alle jer, som skal en ny vej i livet.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Så nærmer sommerferien sig,. og så er det blevet tid til at tage på stranden og i nogle tilfælde syd på.

Oven over har jeg fundet to bikinier, som jeg selv har og som jeg glæder mig utrolig meget til få i brug, når jeg skal på ferie. Jeg har også fundet en super fin strandtaske, solhat, solbriller og to par sandaler, som er perfeckte til lige at hoppe i, når man enten skal på stranden eller ned til poolen.

Jeg håber at i kan få noget inspiration, og har en fortsat god pinse.

Likes

Comments

Instagram@andersineh