Header

Varför vill jag ha pengar?

Pengar kan man ha nytta av i nästan alla lägen. Jag vet att många kommer tänka att pengar är inte allt osv, och nej pengar är inte allt. Men pengar är väldigt mycket. Att några siffror på ett konto eller några papperslappar i handen kan ha sån otrolig makt idag. Vill man ha mycket pengar så är en sak klar. Det finns väldigt få personer som bara helt plötsligt får väldigt mycket pengar. Det finns personer som vinner på lotto, eller triss osv men största delen av de rika personer i världen har jobbat sig till sina pengar. Det är någonting som verkligen motiverar mig.

Jag har en dröm om att starta ett eget företag, det har jag haft i många år. Nu är jag 20 och känner att det börjar bli dags för att starta mitt eget. Jag har upplevt det som väldigt svårt att starta eget. Hur funkar det med skatter/avgifter. Hur funkar det med bokföring, hur noga måste man vara med bokföring. Det finns så otroligt mycket frågor där det inte finns några tydliga svar. Jag hade uppskattat en sida för personer som vill starta företag där exakt allt står, enkelt förklarat. En sida som hjälper en att förstå allt från anmälning av företag till bokföring och skatter. Detta är kanske någonting för mig att dra igång?


För att jobba sig rik behöver man ett antal punkter:

- Motivation

- Förutsättningar

- Vilja att jobba mer n någon annan

- En bra ide

- Våga ta risker


Detta är någonting jag ska jobba vidare på. Att Tesla har kommit med en funktion som heter autopilot gör ju inte att man ångrar sig direkt i drömmen om en bil. Denna magiska miljösmarta bil är ett mål i livet för mig.

​Bild: Teslamotors.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att vara rik

Att bli rik och förmögen är någonting jag har drömt om i hela mitt liv. Det är jag säker på att jag inte är den enda där ute som är. Drömmen om att ha ett fint hus, fin bil och dyra smycken är många som har. Det tycker jag är bra, jag tycker man ska ha stora drömmar. Siktar man högt så kommer man kanske halvvägs är det många som säger och så är det.

På denna blogg kommer ni att få följa med mig på min resa mot att bli just rik. Jag vill försöka med olika strategier och försök till att tjäna pengar både långsiktigt och kortsiktigt. Jag kommer skriva allt jag känner och tycker om mina idéer, mina försök och om drömmen om att bli rik. Jag kan redan nu skriva att inom en snar framtid vill jag äga en Tesla. För er som inte vet vad en Tesla är, så är det en eldriven lyxbil. Tesla utvecklar nya strategier och bilar för framtiden. En tesla kostar runt 1 miljon kronor, men som sagt att drömma stort är ledordet i denna blogg.


Det kommer mer information om vad ni kommer få se och höra här längre fram. hoppas ni lägger till bloggen i läslistan och följer. Vi siktar mot miljonerna

/ Anders


(Bild: Teslamotors.com)

Likes

Comments