Mary lennox sitter ute med sin morbro och dricker te. Morbrorn bärettar vad som kan hända i trädgården på dagarna. Hon bärettar också hur man ska hantera den och om att man ska va försiktig att när man gör något ska man hantera växterna med kärlek annars dör dom. 

Eftersom dom sitter utte och solen skiner måste det vara varmt. Växterna växer bra då och det står i boken att växterna har stora blad och att det finns tuliparner så är det superbra väder utte.

Om man gör något med kärlek så blir det alltid bra.😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nästa morgon vaknade Mary och gick till köket och såg att det låg voflor på bordet med sylt på.

Voflor får mig och tänka på sommaren. 

Så boken utspelar sig på sommaren. 

Det berätta varför Mary går i så tunna kläder. Mary får syn på den stora vackra trädgården. Den ser väl hanterad och man kan se att Misselthwaite har lagt i all sin kärlek till den eftersom den är så vacker. 

Vänta på nästa.😉

Likes

Comments

​Mary Lennox blev skickad till sin morbro därför att hon är sjuk. Morbrorn bärettade att hon har en viktig sak att berätta till Mary. Det var att någon måste ta hand om trädgården som är magisk. 

Som jag har upplevt är att ta hand om en trädgård är mycket arbetskrävande och fysiskt krävande. Om en trädgård är stor så kommer det att ta mycket tid. För att ta hand om en trädgård och speciellt en magisk som Misseltwaite har så måste man ha bra kunskap om hur man tar hand om den.  

Det börjar bli spännande. 

Vänta på mer. 😉


Likes

Comments

​Min bok heter " Den hemlighetsfulla trädgården" Den är skriven av Frances hodgson Burnett. 

Den utspelarsig på en gård där Mary Lennox som är huvudpersonen i boken. Hon blev skickad till sin morbro. Morbrorn heter Midselthwaite Manor. 

Den ska bli intressant att läsa. 😉

Likes

Comments

Här kommer jag att lägga upp blogg inlägg om min bok. Hoppas du kommer att tycka om. 

Likes

Comments