Nytt år !!

Nu är det äntligen 2017! Jag tycker egentligen att det var lite tråkigt att lämna 2016, jag har faktiskt ingen aning varför eftersom att inget egentligen ändras. Men nu är det iallafall nytt år och jag känner att detta året ska bli ett år då jag faktiskt tar tag i saker. Jag ska tillexempel börja med bloggandet (igen).

Mitt nyår
Detta året hände det faktiskt inte så mycket på nyår, mammas jobbarkompis och hennes pojkvän (tror jag att det var) var här och firade med oss. Jag själv gjorde egentligen inte mer än att titta lite på youtube med min lillasyster och vid 12 slaget gick vi ut och kollade på raketerna. Det blev inte så mycket mer än så. Jag tog lite bilder också men det var inte jätte många dock. Jag kommer att visa några av bilderna som togs längre ner :)

Mitt start på 2017
Ärligt talat så har min start på året inte varit den bästa. Jag har nämligen varit väldigt nere och bara varit hemma. Jag har börjat ta p-piller och jag vet inte riktigt om det är dem som påverkar mitt mående, det kanske är så? Jag har inprincip bara legat hemma de senaste dagarna. Jag får se vad jag hittar på idag för jag vill inte ligga hemma en dag till, det börjar faktiskt bli rätt så långtråkigt.

  • vardag
  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer