Jobbig vecka, stress, förkylning osv

Hej alla fina.

Hoppas att ni mår bra! Jag mår iallafall helt okej.
Denna veckan har varit hur jobbig som helst, både läxor, inlämningar, kommande prov osv osv, jag tror verkligen att nian kommer att vara värsta året för mig. Åttan gick så sjukt fort och allt gick väldigt bra, det rullade liksom på. Nian börjar som kaos, men det ligger väll hyfsat bra till just nu, jag har fått struktur på allt så det känns ändå helt okej. Det kanske blir bättre sen, fast då börjar ju nationella prov osv så jag vet inte riktigt hur det blir då heller, men jag tror att jag kommer att klara detta så som jag klarade sjuan och åttan.

Denna veckan har jag även haft ont i halsen, varit krasslig och värst av allt är att jag även har mens. Jag hade sån sjuk mensvärk igår så att jag åkte hem ifrån skolan. Jag kunde liksom inte koncentrera mig och ni som har mens, ni vet antagligen min känsla.

Men det är väll typ det som har hänt denna veckan, inte jätte mycket men det har ändå varit en del stress. Har därför inte lagt tid på att blogga, men jag försöker att uppdatera så mycket som jag kan och orkar, det är ju svårt nu med all stress jag har men det löser sig nog.

Jag hoppas iallafall att eran vecka har varit bra hittills, kram på er!

  • vardag
  • 314 visningar

Gillar

Kommentarer