Ang bloggen...

Hej på er? Mår ni bra?
Jag mår iallafall väldigt bra. Jag sitter atm ute på altanen i det fina vädret och ska plugga lite och få lite solljus. 


De senaste dagarna har jag tänkt mycket på bland annat min blogg. Jag har även haft sån sjuk stress då jag har sjukt mycket att göra i speciellt skolan. Men ang bloggen så tycker jag typ att min blogg kan vara lite ”långtråkig”.
Eftersom att jag inte läser andra bloggar så vet jag inte riktigt hur en ”typisk blogg” ”borde” vara eller se ut osv. Jag känner typ att jag endast bloggar om mina dagar hela tiden och att det kan bli lite ”tjatigt” typ. Visst, det är kanske intressant att läsa om ibland, men det kanske blir lite mycket liksom?? 


Jag tycker om att skriva om mitt liv på det sättet som jag gör men jag känner typ inte att jag utvecklas. Det kanske bara är en känsla men jag vet inte. 


Jag tror iallafall att till sommaren så kommer jag att kunna få till lite roligare inlägg som både jag och ni som läser kan tycka om. Jag vet dock att det finns många som gillar det jag skriver idag och det är jag tacksam för men jag vill också kunna känna mig ”stolt” över vad jag skriver. När jag inte skriver något speciellt är det svårt att få den känslan typ. Jätte svårt att förklara men jag hoppas att ni förstår principen. 


Nu ska jag iallafall plugga lite. Jag hoppas iallafall att ni får en mysig torsdagseftermiddag i solen.
Kram<3

  • Postad i: vardag
  • Nära Vallda

Gillar