17.28 onsdag

Idag var det tänkt att jag skulle gå på bio med min mormor (jag gör allt med min mormor, hon e min bästa vän Hihih) men det blev inte så eftersom att biljetterna som var kvar inte hade så bra platser. Vi har bestämt oss för att ta biobesöket imorgon istället och att vi efteråt köper med oss lite sushi hem och bara myser.

Min dag
Idag har jag faktisk varit inne i Kungsbacka en stund och köpt lite kläder. Det blev en del. Jag var inne på zara där dem hade rea så jag passade på att köpa tre gråa tröjor (som jag kommer att visa längre ner) och efter det gick vi in på design only där jag köpte två gant tröjor (en t-tröja och en tjocktröja) båda i rosa. Jag är verkligen jätte nöjd med dagens köp. När jag sedan kom hem hade mitt paket från Madlady kommit då jag hade beställt en mjukisdress (kommer inte ihåg vad den heter men jag tror att det var i stil med cosiest set) och den är så sjukt mjuk, jag kommer absolut att leva i denna. Älskar den.

Det var nog allt jag gjort idag. Ikväll kommer jag antagligen bara titta lite på en serie jag verkligen fasnat i, den heter girl meets world och är en Disney Channel serie. Jag har aldrig gillat Disney Channel men denna serien är faktiskt riktigt bra och är värd att iallafall ge ett försök.
Ni får ha en riktigt bra kväll, kram <3

  • vardag
  • 209 visningar

Gillar

Kommentarer

BergAmanda
BergAmanda,
Såå fina plagg!
nouw.com/bergamanda
AnastaziaWilma
AnastaziaWilma,
Kul att höra att någon annan också gillar dem <33
nouw.com/anastaziawilma