Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är nog en av få som har världens morgonhumör. Att väcka mig över huvudtaget kan innebära att man blir slagen, att jag skriker rätt ut eller mumlar något otydligt för att sedan somna om. Även om jag vaknar av mig själv så är jag oftast sur ett tag, men det brukar gå över med kaffe tur nog!

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade så insåg jag att jag faktiskt kunde gå normalt utan att de gjorde ont, så drog o jobbade idag. Gjorde misstaget att sätta mig bekvämt, för nu gör de ont att gå. Iallafall ett litet tag innan jag gått igång kroppen. Men jag får saker gjorda iallafall så det är ju ett plus!

Likes

Comments

I slutet av mars åkte jag på ett elakt virus som gav mig 42 graders feber. I mitten av april, när jag väl blivit frisk så slog jag i huvudet och fick en ordentlig hjärnskakning. Igår när jag skulle börja städa hemma så small de till i ryggen och jag kunde knappt gå. Troligtvis ryggskott som kommit ifrån ingenstans. Så idag har jag fortfarande ont, men det var mycket värre igår. Jag har även hittat bra övningar på youtube som har underlättat mycket.

Hade tänkt jobba och plugga idag, men det blir istället att varva vila med övningar.

Likes

Comments

Hejsan alla!

Mitt namn är Anastasia, jag är 23 år gammal och är bosatt i Göteborg. Jag har länge tänkt att börja blogga och nu tog jag tag i den saken.
Ni kommer att få följa mig och min vardag helt enkelt. Vi får se hur spännande den är! :)

Xoxo
Ana

Likes

Comments