Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni, jag har tagit en liten paus från bloggandet pga att jag inte har haft lust helt enkelt och kände att jag måste lägga upp flera inlägg per dag vilket gjorde att man blev less på att försöka göra intressanta inlägg heeeela tiden. Men nu så ska jag försöka blogga igen och kanske inte sätta så höga krav på bloggandet och göra det mer för kul skull.

Annars då? Jag har ju börjat på gymnasiet nu, det är inte så farligt som jag trodde. Lite små funderingar kring klädsel och andra saker ska jag ta upp senare men annars så funkar det hur bra som helst! Matten var inte sååå svår men man kan ju ändå inget...                       

Riksdagsvalet har varit och som alla säkert vet så vann de röd-gröna vilket jag tycker är bra, tänker inte ta upp alla mina åsikter om politik men jag kan ju säga att det som pågår mellan alliansen och de röd-gröna är lite som Robin Hood. Om man tänker sig den stora kungen i Robin hood är alliansen och de Röd-Gröna är Robin Hood så försöker kungen ta pengar från dem fattiga och ge till dem rika men Robin Hood vill ta pengar från dem rika och ge till dem fattiga. Det som Robin Hood gör är ju att skapa jämställdhet i samhället och ta bort klyftorna. JUST SAYING!

Sen detta med skatterna det är väl klart att de som får högre inkomst inte vill betala så hög skatt men om man tänker på vad pengarna går till så är skatter inte så dåligt. Pengarna går till våra sjukhus, äldreomsorgen, skolor osv. Det är klart sjukvården har blivit sämre, de har ju för lite pengar. Så aa dethär med SD är ju också åt helvete men det tar vi sen.

Likes

CommentsHejsan, dessa dagar i luleå med Amanda har varit jätte roliga. Vi har badat, shoppat och svettats ihjäl på Nolia. Vi köpte en hoppborg för 3 åringar bara föratt vu skulle ha något att åka på i havet. Å det var nog det vettigaste å bästa köpet vi någonsing har gjort.

25e börjar skolan, gymnasiet, platsen man kommer spendera 3 år till på. Då får man en rutin iallfall så då kanske bloggandet kommer på plats.

Likes

Comments

Ja hejsan, idag blev jag anställd av pappas kompis som hundvakt över dagen. det har gått jätte bra hundarna är hur söta som helst.

Morgondagens planer är rentutsagt fantastiska, amandas familj hämtar upp mig från byn å vi fortsätter till hennes stuga, å där ska vi vara till söndag om det inte ändras:)

Likes

Comments

Alltså jag har verkligen inte kunnat vara aktiv på bloggen, det är jätte dåligt Internet i byn men tänkte skriv ett litet inlägg ändå!

Just nu så har jag ett litet mini sommarjobb på cirka 4 dagar å jag tjänar ca 9000 men nu är det ju så att det blir hela familjens pengar eftersom vi alla jobbar.

Sen finns det en liten risk att jag far upp till Kiruna å är med mina fina ett tag, det hoppas jag på iaf!

Likes

Comments

Idag just denna fredag var det min sista arbetsdag på BHK malmen, det har vart roligt att vara med hundarna och få sköta om deras dagliga promenader men kommer nog ändå sakna trimmern mest. Det var en trimmer som tog fram den allra djupaste ilskan en männinska kan uppnå, det slog va hela tiden och när ett problem på den var fixat så kom det ett annat problem. Har hunnit skaffa mig några favvo hundar som Gibson, Wedge och Bounds (tänker ta med dem hem);)
Likes

Comments

Jo jag fick nå ryck och ändrade header, det är ju samma princip i själva bakgrunden men en liten uppfräschning skadar inte. 

Likes

Comments

Tar beslutet att rensa sminket lite, kanske dags att tvätta borstarna lite också. Kollade runt på nätet lite om det finns några bra förvaringssätt men klarar mig tills vidare. Tänkte att det kanske skulle se snyggare ut om man hade olika lådor med smink och sen ett litet borstställ och lite av varje men drömma går ju;)

Likes

Comments

Asså jag har lovat mig själv att aldrig någonsin bli en av tjejerna som lever och andas för unga pojkbandsgrupper. Avsky sånt. Det är så mycket hysteri kring One Direction och 5SOS osv. Att vissa tjejer tror att killarna ska välja nån av dem är ju också patetiskt men nu har jag hamnat i fällan. 

Kollade på några klipp på The Fooo och nu är jag så fast haha, kan inte sluta kolla på youtube videos! Asså för det första dansar dem som gudar, sjunger fantastiskt och är sjukt snygga hela högen (extra cred till Felix och Oscar E). Allvarligt deras låtar är ju så kul och hela själen hänger med i deras danssteg, men nu har jag fått det sagt ska inte gå in på detaljer om vad jag tycker om dem!Likes

Comments

Detta är ett klipp som alla borde se, alla som tappat livsglädjen, hoppet, gnistan, tron osv. alla ni som känner att ni inte har något att se fram emot nästa morgon, alla ni som känner er mindre värdiga, alla ni som nångång har känt att ni inte orkar mer. Vi alla har dem dagarna då allt bara är skit för vi är inte mer än en människa MEN vi har något som inte många andra har och det är hjärtpuls. Lyssna bara på denna kille så förstår ni varför vi alla ska ha något att vara glad över varje dag!


Likes

Comments