Lad os være enige om en ting. Planter gør dit værelse meget mere hyggeligt og personligt. Jeg havde i lang tid godt kunne tænke mig en palle seng, men da jeg så fik jeg pallerne, passede de bare ikke helt til min madras, uden jeg skulle til at skærer dem over. Så jeg tænke: de må kunne bruges til noget, så jeg to en af dem og stillede den op af min væg. Der stod den så lidt, og langsomt begyndte jeg at sætte ting på den.

Jeg havde et skrivebord før, hvor der stod en gammel lampe på, så den startede jeg med at stille på pallen. Efter tog jeg bare en normal ikke så lang lyskæde og snoede den rundt om. Jeg fandt også den her store plante, som jeg tog fra min mor ( hihi ). En fredag fik jeg de her vildt lækre chokolade-lakrids kugler, som var i en ret fed beholder, som jeg også tænkte kunne stå på.

Der gik så nogle uger hvor jeg stadig syntes der manglede noget. Så en dag min mor og far var i Tyskland, fandt De de her vildt fede, ja, slags urtepotteskjulere som jeg hang på, og så var det ellers bare ud og finde nogle fede planter som skulle i. Jeg har altid syntes at det så fedt ud når planter ligesom " falder ned " snor sig eller hænger ned af ting. Så jeg plantede planterne ned i potterne, og så endte jeg med den her fede "dekorations" palle hvis man kan sige det. Og så kan man jo altid finde flere ting og hænge/sætte på, jeg er i værttilfælde ikke færdig endnu.

Jeg kan i det hele taget bare anbefale at have en masse planter på ens værelse, da det gør det meget hyggeligt at være der, og personligt, og hvem elsker ikke et hyggeligt og personligt værelse :)

-Anastasia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey venner!

Jeg tænkte at jeg ville dele et af mine absolut ynglings outfits lige nu med jer.

Jeg elsker det her outfit da det passer rigtig godt til vejret lige nu ( mest fordi jakken er så varm) og så er det bare et rigtig lækker look i det hele taget, det er ret enkelt og ret klassisk, men det er meget min stil :)))

Og til jer der er så heldige at have ferie, i må have en dejlig uges ferie, jeg har desværre først næste uge/næste mandag, men det gør nu ikke det store. I min ferie skal jeg ikke lave det store, udover et par dage til tyskland måske, og så skal jeg filme en masse videoer og taget en masse billeder, men nyd nu sneen lidt i nu, og så ses vi i mit næste opslag

- Anastasia


Likes

Comments

Billedet 1: Bukser / Hoodie / Sko / Jakke /

Billedet 2: Bukser / T-shirt / Støvler / Mesh bluse /

Hej allesammen, Det her bliver mit første opslag her på bloggen!

Her får du lidt forårs inspiration til nogle fede outfit, med et lille farve tvist. Det er nogle lidt rå outfits, men med lidt feminint over, da jeg selv er meget glad for det lidt rå, men feminine look, og så går farverne bare lidt ekstra ;)

- Anastasia

Likes

Comments