God kveld god kveld!

I går lovte jeg å skrive et innlegg senere på kvelden, men det gikk i glemmeboksen, Oops. Men da kan jeg gjøre det i dag og skrive det jeg hadde tenkt i går etter dette innlegget👌

Været var nydelig i dag så mini'n og jeg tok oss en kjøretur til Gjøvik. Vi trillet en tur på Mjøspromenaden og nøt det flotte vårværet. Mini'n koser seg max når han er ute, det er det beste han vet. Men det beste på turen i dag var da han så ender, da skulle han absolutt gå mot dem og ta på dem, hehe.

Vi satte kursen mot Raufoss igjen ved 14 tiden, da vi kom hjem var det å begynne med middag. Var ikke noe spennende vi spiste, men mette ble vi. Litt barnevennlig middag så var det kjøttpudding i brunsaus med grønnsaker og poteter. Gutta spiste som bare det, hehe. ♡Her kan dere se noen bilder jeg tok på turen♡

The sun is shining🌞

Han greier aldri å sitte 90°c i vogna, hehe.

Jeg bare elsker dette bildet♡

Bestevenner, hehe.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg vært sååå trøtt og lat, huff. Er jo ikke rart det når klokka var 3.30 når jeg la meg i natt (er hekta på serie). Så i morres var jeg veldig grinete. Mini'n ville begynne dagen kl. 6(!!!), og det var jeg ikke klar for i det hele tatt. Men opp måtte jeg for at samboern skulle får sove litt lenger for engangsskyld.

Så store deler av dagen har vi vært inne og sett på ski og kost oss. Samboern har vært "husmor" idag da og tatt klesvasken som jeg har utsatt et par dager. Nå høres det ut som jeg er verdens lateste, men jeg har ikke hatt noe overskudd de siste dagene. Hele meg er tømt for energi. Men Mini'n og jeg måtte bare ut en liten tur ista sånn at han fikk herje ifra seg litt energi, hehe. Altså, en liten gutt på snart 14 mnd har like mye energi som en toppidrettsutøver?!... jeg skjønner det bare ikke, hehe.

Så nå ligger han her i armene mine og tar en liten dupp. Men nå er det middag for oss og kveldsmat for han, da er det på tide å vekke han. Eller blir det en kamp når han skal legge seg, hehe. Jeg skal prøve å få til et innlegg til senere i kveld :-) vi snakkes..

Likes

Comments

Mitt navn er Anarin Petchjan. Jeg er 23 år, er mamma til en nydelig og aktiv gutt på 13- snart 14 mnd. Og er samboer med verdens beste mann, Espen. Jeg er opprinnelig fra Thailand. Jeg flyttet til Norge som 6 åring sammen med mamma etter hun giftet seg med stefaren min, og vokste opp på en plass som ligger langs Mjøsa som heter Kapp. Som 17 åring flyttet jeg hjemme fra sammen med min samboer, Espen. Vi leide en leilighet sammen på Kapp før vi sammen kjøpte denne leiligheten på Raufoss. Her har vi nå bodd i 4 år, og stor trives i nabolaget. Det er stille, rolig og barnevennlig. Men jeg gleder meg til vi skal få oss noe større etterhvert. I tillegg ligger leiligheten nær barnehage og skole.

På bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min, livet som mamma, dele mine tanker og... ja, alt som detter inn i hode mitt. Dette er både nytt og spennende for meg, og jeg håper mange vil ta turen innom bloggen min:) er det noe dere som er innom vil at jeg skal skrive om, er det bare å legge igjen det i kommentarfeltet😉


Likes

Comments