Da jeg var i Milano måtte jeg selfølgelig innom Sephora! Sjokk fikk jeg da jeg så at de hadde HudaBeauty. Altså, jeg har hatt lyst på det palettet hennes i flere månder nå. Dessverre fikk jeg en skuffelse, ettersom palettet ikke helt var det jeg hadde forventet. Men jeg falt rett for liquid lipstick collectionen.Jeg kjøpte to farger. Som dere kan se heter den ene 'Vixen'. Dette er en en 'nude' for mennesker med mørkere hudtoner. Men et tips er å teste dem i butikken (jeg gjorde det) ettersom fargen ser veldig annerledes ut utifra hudtonen din. På meg er den en ganske dyp brunfarge, men jeg digger fargen. Synes den ser helt herlig ut.

HudaBeauty: Vixen

Jeg kjøpte også fargen 'Cheerleader'. Den er lyserød og passer helt perfekt til sommeren. De er heller ikke tørkende, og varere faktisk ut hele dagen. Har prøvd mange liquid lipsticks, men tror disse er de eneste som ikke tørker ut leppene mine og faktisk varere ut dagen!

HudaBeauty: Cheerleader

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Har faktisk vært i Milano i nesten en hel uke. Tok flyet hjem i går. Været har vært typ 30+ grader hver dag, som til tider tok litt knekken på meg. Derimot var det en helt utrolig tur. Milano er definitivt en vakker by og dere burde absolutt ta turen ned der. Som sagt besøkte vi både Katedralen og flere takterasse. Kveldene gikk definitivt til å utforske de vakre, gjemte skattene i Milano.

Kommer definitivt til å dra ditt igjen.

Likes

Comments

August er endelig her! Ny måned, ny spilleliste!


Likes

Comments

Har tilbringet en uke i Barcelona nå! Vi var i en leilighet denne gangen, slik at vi fikk en større mulighet til å utforske Barcelona. Håper det ikke bare er meg som er slik, men hver gang jeg er på feire og vi bor på et hotell så klarer jeg ikke å dra bort fra hotellet. Tilbringer hele tiden i bassenget, helt tragisk jo.....

Men Barcelona var helt fantastisk! Varmt, fine folk og helt nydelige gater! Fikk ikke blogget noe særlig på grunn av dårlig internett, men var veldig aktiv på sosiale medier!

Dere kan finne meg på vsco cam og instagram! Brukeren er veronicagiritharan

Men back to business, her er et bildedryss av den fine uka!

Innkjøp fra Barcelona kommer snart!


Likes

Comments

I dag var jeg på sommermarked på Tou Scene i Stavanger. Jeg var med en god vennine av meg, og vi kikket på diverse ting. Ærlig prata er jeg utrolig missunelig på alle de kreative menneskene der ute! Så mye fin kunst! Liker å være kreativ men har dessverre ikke toldmodigheten til å holde ut....

Men kreative mennesker...de har en gnist som bare stråler.

Samtidig smakte jeg på en himmelsk vegan poke?


Håper alle har en finfin søndag!


Likes

Comments

Veronica Giritharan

Selv om jeg gikk med sko som jeg kunne rett og slett dø i, tok jeg meg sammen og tok imot diplomet.

Guess what?? Ferdig med 13 års skolegang!!

Onsdag den 14 juni var jeg endelig ferdig med 13 år med skole. Herregud så deilig det var! Det var først diplomutdeling. Familien kom selvfølgelig og vi måtte jo ta masse bilder! Det var også utdeling av priser og mye underholdning. Mot kvelden gikk vi på avslutningsfesten som var på et utested kalt 'Hot'. Definitivt en veldig vellykket kveld!


Bilder fra diplomutdeling. Oh yes, jeg var stolt som bare det

Likes

Comments

Tenkte å skrive et litt mer kreativt innlegg (mat- anmeldelse er kanskje ikke akkurat kreativt da men men). Jeg elsker mat, no joke. Favorittene mine? Jeg har mangen.

Ønsker virkelig at noen av disse spisestedene kunne ha sponset meg?

1. Déjà Vu

Definitivt en restaurant alle burde besøke dersom du er på besøk eller bor i Stavanger! Maten skiller seg ut med at de har en kreativ og smakfull meny. De har alt fra vegetar sandwicher til en smakfull tapas-tallerken. Perfekt dersom dere vil smake på det beste stavanger kan by på.

Prisklassen varierer fra ca 200kr - 300

Link: http://www.dejavu.no/delikatesser/cafemeny2. Sabi Sushi. Dette er min favoritt sushi restaurant i Stavanger. Sushien er helt fantastisk og du blir dratt på en smaksopplevelse du knapt vil glemme. Ikke rart Sabi har vunnet flere priser. På menyen har de alt fra maki til Omakase. Er du med en vennegjeng men takler ikke smaken av sushi, har de også flere varme retter

Prisklassen varierer fra 90 kr - 900kr

Link: https://www.sabi.no/meny/meny-for-flere

3. En annen sushi restaurant må være Kuro Sushi. Dette er et mye mer rimelig alternativ (spesielt for studenter). Er man student kan man få hele 20% på menyen. Samtidig har de en rekke kombinerte menyer med opptil 16 - 20 biter fra kr 139. Må innrømme at det ikke er den samme kvaliteten som Sabi Sushi, men du får forsatt mye mer enn du betaler for, så jeg anbefaler virkelig Kuro dersom du er på et budsjett, men du føler forsatt for å ha litt kvalitets sushi. Prisklassen er fra ca 80 kr - >

Link: http://www.kurosushi.no/menu.html

4. Er en stor fan av instaworthy steder også! Må si at Cafe Sting er en fin og veldig koselig spisested. Her kan man sitte ute og inne og utsikten er også helt nydelig. Her er det veldig variert mat, slik at det er alltid noe for alle. Sandwichene er kanskje en av mine favoritter!

Prisklassen er alt fra 130 kr -->

Link: https://www.cafesting.no


Dette er noen av favorittene mine akkurat nå! Tenker å lage en matserie, så neste blir nok perfekt mat til byen eller noe i den duren. Håper dere likte innlegg, kommenter gjerne deres favoritter!!

Likes

Comments

let's gooo

17. mai var bra!! Været var herligt, og stemningen var bare helt super! Hadde selfølgelig eksamen den 19, slik at det ble ikke mye feiring etter russetoget. Men men, var derimot en helt super dag.

Likes

Comments