Workout like it's my birthday

Helgen har flugit förbi utan någon uppdatering här, och jag har väl både varit lite upptagen och för trött för att engagera mig i bloggen. Idag har vi Lucia, 13:e dec 2020 och jag fyller 22 år gammal. Hade vi inte levt i en pandemi hade jag givetvis slagit klackarna i taket i gårkväll, men man får göra det bästa av situationen. Eftersom jag firar med familjen om en vecka har det inte blivit några presenter ännu, men många grattishälsningar och igårkväll hade jag födelsedagsmiddag med Anna via Zoom. Vi drack vin, käkade sushi och snackade i flera timmar. Dock lyckades jag vakna tidigt imorse utan klocka som ringt och tog mig givetvis till gymmet. Lyckligtvis var det inte så många som ville träna tidigt på Luciamorgonen så jag körde ett roligt pass i ett ganska tomt gym.

Under resten av dagen har jag slängt ihop en massa god mat för veckan med julmusik spelandes i bakgrunden och förberett mig lite inför skolveckan. Något råplugg ville jag inte ägna mig åt på födelsedagen, men i lite lagom mängd kändes kul och stimulerande. Dessutom har jag ju fått pauser av att mormor ringt för att sjunga för mig, och både mamma och pappa har ringt såklart!

Nu kallar nog mest sängen och det känns inte ännu som om jag återhämtat mig från praktikveckorna. Kroppen är trött och i hjärnan snurrar tankar av alla intryck och lärdomar så jag hade inte tackat nej till lite julledighet nu, men en veckas reumatologi först! Förhoppningsvis kan jag ta igen lite sömn inatt.

Hoppas att ni haft en fin Lucia! /Emilia 😘

Gillar