when you look like that, is it me you're thinking of?

Hej finisar! Dagen har varit lite upp och ner. Matilda och Zanna e sjuka så det e Maja och jag som håller ihop nu. Efter gympan var jag tvungen att hämta lite grejor till konfan imorn så Maja, Hanna och Linh följde med mig så vi kunde gå till skolan tsm sen. Märkte idag att jag var ganska tyst, men det är ganska skönt ibland att låta andra prata på och bara lyssna.

Det e riktigt många som e sjuka nu, vi var bara 11 st i klassen idag. Dock märktes det ingen stor skillnad på ljudnivån för de pratigaste var inte sjuka.

Mitt i alla sjuka i skolan,hemma, Gunilla har också blivit sjuk, så e jag frisk som en nötkärna! Dock har jag haft en hemsk huvudvärk idag. Jag tror att det beror på för lite mat,glömde glasögonen hemma, mm.

Vi spelade och sjöng "Price tag" på musiken. Jag sjöng, men det lät konstigt till musiken. Svårt när det itne låter som orginalet. Fick också reda på vad jag fick på Stopdagarna : MUSIK . Så jag SKA sjunga själv på avslutningen, YOLO liksom! Funderar på att sjunga på svenska faktist...

Imorn blir det lite stressigt. Slutar 13:40, sen måste jag hem och äta snabbt, sticka till frissan, handla allahjärtansdags-present till pappa

, konfa i 2 timmar och sen hem och käka middag.
>

Vi hörs till Allahjärtansdag

>

Outfiten från i söndags, lite Loreen-style på luggen ska bli skönt att klippa av en bit imorn.

Bästa vän fyller år på Sportlovet, och jag har lovat att jag ska ha "COLIN" på mina naglar till hans födelsedag, men då ses vi inte så det får bli nu innan.

Gillar