Väderomväxlingar

Denna lördagen är verkligen en "mysa i soffan"-dag för jag är trött efter jobbnatt och vädret är sannerligen ruggigt. Det är en otrolig skillnad mot igår när jag brände mig i solen. Idag slår istället blixten ner alldeles nära vårt hus, regnet vräker ner så att pappa håller koll i källarbrunnen och åskan mullrar över oss i omgångar.

Min jobbnatt var blandad för vi fick köra en man kort, vilket alltid är jobbigt, men jag fick spendera den med Grethe som partner. Grethe är så underbar och jag skrattade så jag grät när hon med sin syn till en början lyckades övertala mig att personen som hälsade på oss var en kvinna hon kände och jag tänkte att ja det kan ju va en kvinna som ser ut som en man (pga könsbyte osv), men när jag frågade varför kvinnan hade skägg insåg Grethe sitt misstag. Svår historia att återberätta så att det blir kul, men där och då kan jag lova att jag hade svårt att sluta skratta. Framåt morgonen fick vi dock för mycket larm och jag kände mig helt splittrad i huvudet när jag kom hem.

Jag har inte lyckats sova tillräckligt idag, men slöar nu med Grey's och hoppas på att kunna sova en stund ikväll innan det är dags för ännu en jobbnatt. XOXO 😘

Soluppgångarna är något av det bästa med att ha nattjobb som sommarjobb 😍

Gillar

Kommentarer