This empiness would feel the same without you

Långfredag, årets längsta fredag? Nej inte för mig iaf för jag har planer! Jag vaknade vid halv tio idag av en mardröm, usch! Nu har jag blivit ganska bra på att tyda mina drömmar så jag vet vad jag ska göra åt denna rädslan. Efter god frukost gick pappa och jag en liten promenad för att uträtta ärenden. Vi handlade en blomma som vi ska ha med oss i eftermiddag och vi var på apoteket för att fylla på lagret här hemma hehe!

Väl hemma igen tittade jag klart på en film jag började se igårkväll, men blev för trött för att se färdigt. Warm bodies hette den, handlar om en zombie som blir kär i en männsika. Anledningen att jag tittade på den var för att den innehöll kärlek, men den var faktiskt helt okej att se! Nu har jag duschat och fixat mig.

Senare ska vi till farmor på middag, farmor ville bjuda oss för att det är påsk, men vi ska inte äta påskmat. Tur det, för det blir så mycket påskmat ändå! Ikväll väntar Let's dance!

Lots of love and happy easter!

>

Shortsen är supersköna! Dom är höga i mdjan som jag vill ha det, lite för långa, men bättre det än att dom är för korta! Jag har så länge velat ha shorts med hög midja och som täcker lite av låren. Inte snyggt med shorts som är korta som trosor!

Gillar